Jump to content
Guest DazzleDream

Камери в София

Recommended Posts

Guest DazzleDream

бе от едно време гледам ченгетата изчезнали от Алея Яворов /освен в неделните сутрини 8,30-9,00 ч/, после изчезнаха и от Н. Вапцаров, а то са оказва че главанарите си монтирали камери и мръснишки шпионират тяхната кожа.. оня ден тръгвам за работа и меркам една камера закачена на една лапма, тфа на Яворов от Ситняково към телевизионна кула преди моста.. на моста други две камери.. отсечката дето мисла са води Вапцаров /от кръстовището Симеоновско шосе до Черни Връх/ и там две камери, малко по надолу радар!!!! питам колегата.. бе тфа така ли е или мен ма хвана параноята.. той ми вика.. ми да така е, и на цариградско целото са го напълнили с камери.. гледат записи и пращат актове по пощата! на връщане от работа.. пак същата процедура камери преди телевизионна кула, камери на моста преди ситняково да видат с колко ли го взимаме нанадолнището.... ми нема да ма накарат да карам по бавно на тея отсечки, ма са чуда още къде по софия са си монтирали оборудаването.. да им изгори дано!! и некой да ги хване и :plane:;););) .. и още много други неща да им са случат дано..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

аз мисля че това е начина да се оправи малко обстановката на пътя ...извън България отдавна процедират по този начин, няма корупция с куките, няма врътки ... така поне всички ще се съобразяват какво правят на пътя, не само когато видят стоп палка и зелено човече което я държи ...кофти че са ми отцепили любимия булевард ...но контрол да има, щото всичко е потънало в цигания и всеки си прави каквото иска ...btw днес видях на н. вапцаров една патрулка, така че не са изчезнали тотално ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Тези камери, не са радари :plane: В противен случай, всички каращи по Цариградско и Алея Яворов, щяхме да сме без книжки. Пращат актове със снимки по пощата, но само направени от коли. Засега функциониращи стационарни камери няма. Ръчкай си яко и да не ти пука ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

аз мисля че това е начина да се оправи малко обстановката на пътя ...извън България отдавна процедират по този начин, няма корупция с куките, няма врътки ... така поне всички ще се съобразяват какво правят на пътя, не само когато видят стоп палка и зелено човече което я държи ...кофти че са ми отцепили любимия булевард ...но контрол да има, щото всичко е потънало в цигания и всеки си прави каквото иска ...btw днес видях на н. вапцаров една патрулка, така че не са изчезнали тотално ...

дали наистина мислиш ВСИЧКИ ще се съобразяват и корупцията ще спре.. няма да споря щото темата е безобразна и ще се изпозастреляме, а не ми е мерак да са стрелям по нета със съклубари.. и няма много да пиша, само си помисли пак за тфа дету го казваш.. дали според тебе дебеловратия изрод с мерцедеса и неизвестнен адрес на регистрация ще си получи акта по пощата??? на същата тая отсечка преди две седмици, докато аз си карах кротко със 120 покрай мен прелетя едно ауди, ма ме взе като куцо пиле домат.. не го видях въобще, за секунди.. ченгетата дигнаха ли палка а??? ми не, и няма да вдигнат.. за сметка на тфа спрели един с едно опърпано бяло рено дето и 120 едва ли е дигнало на тая отсечка и човечеца са поти там, а дебелаците му са прават на господари .. дали ще спре корупцията скоро, според теб.. ми не, не е това начина аз па да кажа.. контрол да, ма не само за мен, а и за оня дето ма отнесе и докато мигна изчезна, разбираш ли ме??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

дали наистина мислиш ВСИЧКИ ще се съобразяват и корупцията ще спре.. няма да споря щото темата е безобразна и ще се изпозастреляме, а не ми е мерак да са стрелям по нета със съклубари.. и няма много да пиша, само си помисли пак за тфа дету го казваш.. дали според тебе дебеловратия изрод с мерцедеса и неизвестнен адрес на регистрация ще си получи акта по пощата??? на същата тая отсечка преди две седмици, докато аз си карах кротко със 120 покрай мен прелетя едно ауди, ма ме взе като куцо пиле домат.. не го видях въобще, за секунди.. ченгетата дигнаха ли палка а??? ми не, и няма да вдигнат.. за сметка на тфа спрели един с едно опърпано бяло рено дето и 120 едва ли е дигнало на тая отсечка и човечеца са поти там, а дебелаците му са прават на господари .. дали ще спре корупцията скоро, според теб.. ми не, не е това начина аз па да кажа.. контрол да, ма не само за мен, а и за оня дето ма отнесе и докато мигна изчезна, разбираш ли ме??
Кротко със 120 ?:plane:нали се сещаш че там има пътеки отстрани и т.нминават разни "градинари" от храстите насам натам... кво ше стане ако някои вземе че се спъне и ти падне по кротко движещата се кола със 120 към него ... и от дясно ти се е лепнало едно ауди което и то си кара кротко със 120 на 50 см от теб ...кво става ми кажи ;)има една тема сега "призив към рейсърите" ... мен ми се наложи да ги премисля тези неща преди време и вече кротко за мен си е с 40 в града ;)това че карам хонда не значи че съм безсмъртен или че съм най-добрия на пътя ... нито съм неуязвим за кратерите които са се образували по улиците сякаш като от метеоритен дъжд ... тези дебеловратите не ме притесняват, притесняват ме разни хора с брички който не знам как са все още едно цяло и се напъват да ме изпреварват в най-идиотските места ... за да трябва да ги изпреварвам 200 метра по-късно ...и дамисля че ако махнат патрулките и всичко стане автоматизирано, и засичат скороста и просто пращат акта на адрес ...ще намалее корупцията драстично ...защото няма да виждаш случаи като този който си видяла ...просто защото няма да има патрулка която е спряла един автомобил, ами ще засичат повече нарушители и ще им пращат директно актовете ;)ПС: btw добре се знае че когато патрулка спре един автомобил радара го изключват докато не свършат административните глупости по този нарушител, и когато си тръгне и е готов, пускат радара отново , иначе трябва да спират по 10 коли на веднъж ;)една патрулка = един "нещастник" ;)и няма да се изпозастреляме, просто ще поспорим ;) не виждам нищо кой знае колко лошо в това ?ако имаш ICQ дай да си спорим там ;)щото тези ЛС-и не ме кефят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Тези камери, не са радари ;) В противен случай, всички каращи по Цариградско и Алея Яворов, щяхме да сме без книжки. Пращат актове със снимки по пощата, но само направени от коли. Засега функциониращи стационарни камери няма. Ръчкай си яко и да не ти пука ;)

то това е прекрасно ;) аз се чудя дали не може клуба да заформи едни преговори с някои вносител на антирадари. .... и да се оборудваме всичките на промоционални цени за голяма доставка ;)хихи :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

ако имаш ICQ дай да си спорим там ;)

да вземем да пием по биричка, а? :plane: щоту мен пак ма ядосаха в службата и нямам сили да дишам вече дори .. съгласна съм, така е.. да пиим по биричка, да спорим друг път, кат ми мини яда, а? .. а прилагателното кротко.. щоту на фона на оня, аз направо бях спряла кротко да си късам цветчета от бордюра в страни ((;

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм за камери на светофарите ;) защото с това нахалство с което караме .... :) но за правите отсечки не :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

да им изгори дано!! и некой да ги хване и :):););) .. и още много други неща да им са случат дано..

Колкото повече контрол на пьтя в града - толкова по добре бих казалДа ме прощаваш колега ама да гледаш ежедневно как умират хора по улиците на града не е нормално.Може би пьк и аз да сьм с грешно мислене но знам че от такива случки по софийските улици може да ти изтекат червата пред мене и да си ям сандвича.Това според тебе дали е нормално- мога да ти разкажа доста случай които в 99% са заради несьобразена скорост и не са имали щастлив край.Трябва ли да пострадаш ти или някой твой близьк за да си промениш мисленето или можеш да го направиш още сега.Това мисля че важи за всички.КАРАЙТЕ РАЗУМНО - поне в градски условия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

аз се чудя дали не може клуба да заформи едни преговори с някои вносител на антирадари. .... и да се оборудваме всичките на промоционални цени за голяма доставка ;)хихи :)

Това е страхотна идея :) Моля колеги... и ОМБРЕ... вземете я под внимание !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

Напълно съм съгласна с CryoGen, за поставяне на камери, за спиране на корупцията, не е правилно да се кара бавно със 120 !ОК... перфектно е за шофьора.. но яко си пешеходец...120 на околовръстното...с тея километри е невъзможно да се усетиш преди не дай си Боже нещо да се случи, със 160 коня под капака или не всички сме смъртни... те за тва хората са си измислили 50 градскоспоко: и при тея с аудитата ше отидат актовете, нали колите са им регистрирани :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
Отговорено (Редактирано)

Бе хора хващате се за буквата, DazzleDream даваше пример а вие веднага я набедихте че не може, както и доста хора да карат по бавно от 120.

и при тея с аудитата ше отидат актовете, нали колите са им регистрирани ...

- Къде на кой са регистрирани? На фирмата регистрирана извън БГ. Или кола регистрирана на името на някоя от неговите баби?!? Както и да е ... в никакъв случай с никой не се заяждам, нито пък искам да обидя някой :););)Наистина трябва да има повече контрол, но за съжаление, за сега е трудно да се справят с този проблем. Нека се замислим следващия път когато ни спре полицай и ние му предложим 10 лв. Не казвам че всички го правите, но повечето сме така :)П.С. Както и ако този ми пост някой пешеходец случайно го прочете, нека следващия път като се опита да пресече Цариградското или България, се замисли и влезе в подлеза. Дам ;) Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Дааа. Искам да видя пешеходец глобен за неправилно пресичане. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Дааа. Искам да видя пешеходец глобен за неправилно пресичане. :)

бързо бягат, пък и са ни дебели полицаите и не могат да ги догонят ;)но по закон могат да го правят, дори мисля че съм чувал за подобни случаи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...