jamo 93 #1 Публикувано 3 Май, 2008 Бях ги свалил миналата година от колата, защото не ми паснаха в дупките на вратите и мислех че съм ги дал на някой, а днес изникнаха от един гардероб. Та говорителите ги бях взел преди година и са свирили около 1-2 седмици. Просто не ми паснаха в дупките на акордиона Незнам дали на някой му трябват толкова малки говорители... Цената е 80 лева. ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 13 Май, 2008 Май наистина на никой не му трябват тези дребосъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #3 Отговорено 16 Май, 2008 70не ми трябват народе, нямам къде да ги използвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Niakoi #4 Отговорено 18 Май, 2008 Колега, кажи какви ти станаха на акордеона, че и моите във вратите почти са си заминали вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #5 Отговорено 19 Май, 2008 Ами... станаха старите, наложи се да ги върна. Незнам какви бяха нито като размер нито като марка, но ненамерих такива които да ги заместят както трябва. А и той акордеона си замина отдавна вече, чак го забрайх... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 31 Май, 2008 горииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #7 Отговорено 11 Юни, 2008 Казвам 60 лв. и млъквам засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #9 Отговорено 16 Юли, 2008 Продадени Може да се затваря темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове