Jump to content
Guest street_fighter

ебати сивика!

Recommended Posts

Guest street_fighter

пичове попаднах на едно филмче и искам да го видите щото аз много му се изкефих ама ме самнява да не е правен...... само че се затруднявам да ви го кача от тук,а пак имам проблем с моята директория и не мога да ви го кача.......има ли друг начин освен линк на саита от кадето го гледах.Нарочно не ви го давам щото на сааита от кадето го гледах са многоо и трудно ще го откриете.съвети ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

пичове попаднах на едно филмче и искам да го видите щото аз много му се изкефих ама ме самнява да не е правен...... само че се затруднявам да ви го кача от тук,а пак имам проблем с моята директория и не мога да ви го кача.......има ли друг начин освен линк на саита от кадето го гледах.Нарочно не ви го давам щото на сааита от кадето го гледах са многоо и трудно ще го откриете.съвети ???

Еми като пуснещ линк директно към него няма да ни е :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen
Отговорено (Редактирано)

колегата парадокса, тои го прави това нещо и клипчето е в дата.бгзащо ти изглежда невероятно един сивик да се движи с 240 и да иска още обаче прекъсвача да го реже ;)или ти не вярваш в hatchbag-овете и за това :plane:;)http://www.japancar.fr/video/6715445141.wmvтворението на парадокса

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

не не че не вярвам ама чудно ми беше защото някои или някаде беше писал или казал 4е е 1.5 а ако 1.5 прави така какво трябва да е тогава със 160ката.за това ми стана чудно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

колегата парадокса, тои го прави това нещо и клипчето е в дата.бгзащо ти изглежда невероятно един сивик да се движи с 240 и да иска още обаче прекъсвача да го реже :)или ти не вярваш в hatchbag-овете и за това :):)http://www.japancar.fr/video/6715445141.wmvтворението на парадокса

Тоя дет дига 250 ми се струва супер нерално. 1-во мойте чистачки след 180 не могат да отлепат, а тоя си чисти джама. 2-ро отпред има друга кола дет му цепи въздуха и за тва предполагам ги прави.3-то мотора почва да прегрява...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...