interested 0 #1 Публикувано 3 Май, 2008 Здравейте,искам да попитам някой има ли идея от къде се пуска и спира свирката на алармата на Honda Civic (Aerodeck) 2000 година е колата.До колкото знам има ключе, с което може изцяло да се спира и пуска алармата, чувал съм че имало някакъв номер и за свирката само, но незнам точно от къде може да е.Алармата до колкото знам, мисля че си върви с колата от завода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damyan 0 #2 Отговорено 3 Май, 2008 Сигурен ли си че алармата е заводска защото такава както обясняваш с ключе мяза малко на италянска ако е така по добре я разкарай щото няма да си доволен от нея ако изобщо работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest interested #3 Отговорено 3 Май, 2008 Ами не съм съвсем сигурен, че е заводска. Може и от италианските да е. Има датчици за движение вътре и човека, от който я купих каза, че я е спрял понеже засичала и мухите вътре и съответно свири без причина.При това положение, някои ако може да ми препоръча добра аларма ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #4 Отговорено 3 Май, 2008 здрастимога да ти кажа за Българска аларма, която според мен е добра- има и изход за пейджър, който ползвам. ако не се лъжа цената и е около 120 лева, като е включен монтажа- 50 лева. ако имаш интерес- ще те свържа с човека, който ми я монтира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest interested #5 Отговорено 3 Май, 2008 Може би няма да си купя веднага, но след месец два ще се наложи, затова ако ти е възможно прати ми на ЛС някакъв телефон на човека за да знам как да се свържа с него когато реша да слагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове