Guest uko #1 Публикувано 1 Май, 2008 Днес за съжаление установих че горните ми шарнири в предното окачване са си заминали, и доколкото четох из интернет разбрах че оригинално вървят комплект с горния носач и са доста пари, някой да знае дали може да се вземе отделно шарнир и да се набие на мястото на стария? Колата е акорд 91 година, предполагам в по късни акорди е аналогично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 1 Май, 2008 Шарнири отделно се продават не е нужно да си купуваш цял носач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #3 Отговорено 1 Май, 2008 Преди седмица сменях шарнири-горни,колата ми е ACCORD 2000 год. и при мен ги дават с носача,но на ДЕЛФИ ги намерих без носач,избих старите и набих новите-никакъв проблем,не се връзвай на продавачите на авточасти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hans #4 Отговорено 2 Май, 2008 вчера ги смених- 20 лв бройката на делфи- не ги слушай , целия носач, дрьн,дрьн...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #5 Отговорено 6 Май, 2008 мойте си ги купих от Стара Загора за 27лв бройката, първо и на мен се опитаха да пробутат цял носач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #6 Отговорено 25 Март, 2009 А някаква идея, колко вземат майсторите за смяна на тези шарнири.. И аз имам някакво чукане отпред вляво и скоро трябва да ходя да ги сменям. Бих бил благодарен ако някой даде няква ориентировъчна цена за смяна на шарнири.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #7 Отговорено 26 Март, 2009 Купуваш си само шарнир,на мен ми взеха 15лв.за труд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 28 Март, 2009 Това,че някой се опитва да ти продаде цял носач не означава,че е мошеник..............фирми като MOOG и LEMFORDER не продават отделно шарнир,и те ли са измамници??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #9 Отговорено 28 Март, 2009 Не сам 100% сигурен , но месля че става , но не всички фирми ги предлагат отделно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове