Apostate 0 #1 Публикувано 30 Април, 2008 Драги колеги , здравейте. Неотдавна се снабдих с Хонда Сивик 5 и съм безкрайно доволен. Закупих я с много добро състояние на двигателя , но с някой забележко по вътрешния вит. Това не ми пречи , но искам да оправя тук таме някой неща.Проблем с който се сбъсках беше липсата на японски части по повечето магазини За това ви моля за съвет , от къде мога да "пазарувам" в район София. Най наложащи са ми оплътнението на прозореца на лявата врата и оплътнението на шибидаха (който е залепен с силикон за да не тече ) . Благодаря ви предварително . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Apostate #2 Отговорено 2 Май, 2008 Заради 4-те ми поста ли не искате да помогнете ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #3 Отговорено 2 Май, 2008 разгледай по моргите, ако беше от Варна щях да ти помогнаВ София не ги знам нещата как са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Geue #4 Отговорено 2 Май, 2008 Mожеш да си поръчаш нови части на Иво (Prelude) внася части от Щатите които са на доста приемливи цени демек в пъти по-ефтини от българския пазар. Лошото е че се чака повечко но пък знаеш че получаваш оригинални части на добри цени. Прочети този линк http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8295 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Apostate 0 #5 Отговорено 10 Май, 2008 Не намирам смисъл да ангажирам някой да ми поръчва части от Щатите на стойност 7 $ .Благодаря все пак , Намерих си на Симеон стари оплътнения ...като истински Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове