Jump to content
Saho

Тракане в купето

Recommended Posts

Колеги, вероятно много от вас са се сблъсквали с моя проблем.Търсих в темите но не открих конкретни отговори или решение на проблема.Всичко в купето ми се разхлопа. Като минавам по Дондуков имам чувството че сам в маршрутка! Проблема не е в окачването или по двигателя. Всичко идва от пластмасите в купето. Основно е задните кори(или поне така си мисля). Проверих дали багажника се затваря плътно и дали са му там "тампончетата". Всичко си е наред в тази част. Тропането се чува някъде около механизма на задните колани, не не е от самия механизъм. А сега започна и отпред на самото табло. По-точно коло джабката. Всичко звучи като тракане на пластмаси.Знам че карам 10 годишна кола , но все пак се надявам , че може да се направи нещо по въпроса.П.П Колега от форума си беше свалил корите и беше сложил дунапрен по краищата на кората. Не успях да намеря конкретната тема, та ако може и с това да помогнете. Аз сам немога да се справя, но се надявам , че ще се намери някои който да ми помогне да няправя нещо подобно. Пък бирата е от мен! :)

Редактирано от Saho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко колега не си единствения мойте кори се разклопаха от музиката и сега съм вярно като в маршутка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее мерси много на toto_spa ! Точно това търсих. Сега само чакам слънчев уикенд и да видим какво ще стане. А някакви идеи за тропането което се появит отпред?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се свиква, особенно ако си МОНК :ermm:, истината е обезшумяването и подлагането на тънък дунапрен за дооплатняване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...