Guest activity #1 Публикувано 30 Април, 2008 (Редактирано) през 1984 год. Хонда възлага на италианската дизайнерска компания Pininfarina да направят кола хонда според техните творчески изяви. получава се нещо такова. http://www.carstyling.ru/cars.1984_Honda_HP-X.html Pininfarina има доста изяви в моделите на алфите и фераритата според мен е просто невероятно за годините си мисля ,че дизайна би бил актуален и днес. Красота Редактирано 30 Април, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 30 Април, 2008 честно да си кажа това нещо не ми допада... може би за годините си е супер но съпоставено със съвременните модели ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #3 Отговорено 30 Април, 2008 Тва второто си е прадядото на s2000 както и да го гледаш, а на първото само едни големи жанти му трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #4 Отговорено 30 Април, 2008 (Редактирано) Аaa...как бе това са суперски коли особенно първата , като за 84-та е просто :О а за третия модел Хонда Виво супер е колата само задните фарове за СБЪРКАНИ но спокойно и давам +5 години като дизайн Редактирано 30 Април, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #5 Отговорено 30 Април, 2008 Hp-x е прилича адски много на Alfa GTV. Явно Хонда не са го харесали и е станало Алфа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #6 Отговорено 5 Май, 2008 А те са си направили CRX, който е много по-земен като дизайн! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 5 Май, 2008 това второто " грозното" и след 10г пак мога да си го карам...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове