BraveHeart 0 #1 Публикувано 28 Април, 2008 Здравейте момчета , от скоро имам 97 CIVIC vtec хечбек и искам да му направя визоален тунинг и по-късно да пипна по двигателя малко. И се опитвам да разбера къде могат да ми обновят старата броня (примерно с прагове и още нещо)за да изглежда по-добре или направо да ми направят нова.Но на прилична цена и хората да знаят какво правят. Също ми се иска да разбера как вървят в действителност ламбо дорс.Защото в един магазин ми казаха над 2000лв.И последно,ако имате снимки на модифицирани сивици 97ма,напрввени в българия.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #2 Отговорено 29 Април, 2008 Здравейте момчета , от скоро имам 97 CIVIC vtec хечбекАнглийска или японска сглобка? (3 или пет врати)Имам липове за предна и задна броня (прагчета, както ти си написал) за 6та. ген Сивик хечбек с 3 врати (този от аватара). Купих ги от колега от форума, но не съм ги слагал все още. Ето линк да видиш за какво става въпрос: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...hl=липове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #3 Отговорено 29 Април, 2008 3 врата Японка, МЕрси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Adrian #4 Отговорено 29 Април, 2008 Тея прагове са супер яки,много ми допадат ,а и цената не е ло6а. Ще се обадя на човека и дано ми запази един комплект и на мен. А ако някой има още добри идей ,ще се радвам да ги сподели с мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #5 Отговорено 30 Април, 2008 Аз мойте също ги продавам Ако се интересуваш пиши на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gado_69 #6 Отговорено 2 Май, 2008 ей колеги,тарся табло за crx(93-95 g.),aко някой може да намери,да пише,ще съм ви много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cekleov #7 Отговорено 9 Май, 2008 3 вратички .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове