Jump to content
Wish

Лампичката за бензина!

Recommended Posts

Здравейте :lol: .Предварително се извинявам ако е имало такава тема преди.Преди карах Toyota и наскоро взех мечтаната Honda и не мога да и се нарадвам.Както и да е.Болежката ми е лампичката за бензина.Абе сипвам и сипвам и нарочно я оставям да влезне в "червения" сектор и неще и неще да свети па и дори да премигне тая лапма да се сетя аджаба че треа тунджа за пущината.Искам да ви питам светка ли тая лампа или си е за интериор на таблото и дали все пак да нося тубичка с бензинец, за да не побутвам някъде.Да поясня:Карам Honda Civic 6 ген. D14Z2 ,99 година.Благодаря предварително за обърнатото внимание :lol: .P.S.Ако съм гепил на някои аватара и му пречи тая моя постъпка, моля за прошка.Да каже и веднага го махам :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има подобна скорошна тема- светва кьсно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stanislava

Здлавей! Христос возкресе! И честита Хонда! Много приятни емоции с нея! Аз карам същия Сивик. Лампата светва (ако работи, естествено) на оставащи около 7 литра от 45 л резервоар. Понякога стрелката е под червената зона. На наклон започва да премигва и по-рано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здлавей! Христос возкресе! И честита Хонда! Много приятни емоции с нея! Аз карам същия Сивик. Лампата светва (ако работи, естествено) на оставащи около 7 литра от 45 л резервоар. Понякога стрелката е под червената зона. На наклон започва да премигва и по-рано.

Абсолютно заставам зад колежката..аааа..по-точно зад думите и...верно е до последната буква, дори и това за наклона - изпробвано е по баира с нейния Сивик Редактирано от DNL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А при мене е различно.Аз сипвам всеки път за по 20 лв., което е малко над 9 литра. Стрелката ми отива почти на 1/3 от резервоара. Не вярвам при оставащи 7 л. да светка лампичката.Според мене е при 2-3л.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм сигурен 4е на 2-3 литра светва БАВНАТА ЛАМПи4ка на хондите това може би им е наи гадното нещо (уреда за бензина + лампи4ката)(Даже и на 2-3 литра по4вам да се замислям дали е..) по баир придърпва понякога на лампи4ка) по мануал на 5 литра светва ако не бъркам

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...