Jump to content
Guest Gonda4life

*Въпрос за Crx*

Recommended Posts

Guest Gonda4life

Здравеите Хонда.Тъи като съм се спрял на ХондаЦеЕр Хикс Honda CRXИскам да задам следните въпроси:-Какво е "Targa"-Какво е "Del Sol"Тъи както се вижда, че не разбирам от Хонда и задавам така глупавият си въпрос искам да задам и още един.Мисла, че модела започва от 1993 до е ди коя си ... искам да попитам собственици или по-запознати дали има някаква разлика в броните , праговете , калниците независимо годината на атомобила.Ако има или няма нека просто да ми бъде обяснено търся вашета помощ и за това се обръщам тук във форума и моля нека пишат сериозни хора, които наистина са запознати с тия не толкова трудни въпроси.Благодаря ви предварително желая ви лека вечер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wierdo

"Targa" е вид кабриолет със свалящ се твърд таван, Del Sol е името на третата генерация CRX, която си показал на снимката, годините през които е произвеждана са 1992-1997, разлика в брони и т.н (т.е някакъв фейслифт) не ми е известно да има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Разлика по външния вид нямат, имат малки разлики по интериора и че след 95г. имат по един айрбек тва са им общо взето разликите.Аз след 2,3 дена ще пусна за продаване 2 бр. такива единия 160коня а другия 125 може да им хвърлиш по едно око ако имаш интерес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...