Guest MnQk #1 Публикувано 26 Април, 2008 а бе колеги некои може ли да ми каже тея фарове стават ли за акорд 93 год или са за по новия акорд.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #2 Отговорено 27 Април, 2008 Не мисля 4е стават колега ...а и да знаеш 4е такива пасват само на американските Акорди ...Купе или Комби , за англи4анките нема такива 90% съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #3 Отговорено 27 Април, 2008 Aз имам кристални фарове за акорд 92,93г. чисто нови са , не са слагани на кола още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 27 Април, 2008 НЕ стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #5 Отговорено 27 Април, 2008 Aз имам кристални фарове за акорд 92,93г. чисто нови са , не са слагани на кола още.колега какви парички им тарсиш ?!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Katsko 1 #6 Отговорено 27 Април, 2008 в тая връзка, въпреки че е малко офф, колеги, моля някой ако знае откъде да намеря за английски акорд като моя да пусне едно ЛС !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #7 Отговорено 28 Април, 2008 а бе колеги некои може ли да ми каже тея фарове стават ли за акорд 93 год или са за по новия акорд.. Я дай малко инфо, че тия са точно за мен май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове