ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 26 Април, 2008 Мачкай без да жалиш, кораво животно е.Нито масла нито антифризи нито хидравлики, само от време на време си проверявам спирачната течност. Като се замисля я проверявам когато сменям маслото ХА ХА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 26 Април, 2008 (Редактирано) И аз имах подобен проблем/с помпата/ с моята стара любов.Прибирам се за сефте в БГ от както бях излязал в 4ужбина.Нашите ме 4акат на летище София,от там до Пловдив го минахме за 6:30h.Взе да загрява,помислих 4е е от термостата,свалих го,от там продължи да загрява,на всеки 15-20км спирахме да доливаме вода,прибрахме се на майтап,отидохме на майстор,каза 4е е гарнитура,сменихме гарнитура и термостата и вси4ко ок,но....до следващото загряване,тогава отворих помпата и...нямаше нито една перка,вси4ки бяха изгнили и из4езнали някаде из двигатела.Смених помпата и от тогава никакав проблем,стария я продаде миналата година сигурно ве4е беше над 350 000км.Ако на някой му се слу4и подобен проблем като на колегата и на мен,погледнете първо помпата Редактирано 26 Април, 2008 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове