Jump to content
HEPBAKA

НЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ колите си на ГАЗАДЖИИТЕ срещу басейн СПАРТАК

Recommended Posts

Колеги, за ваше добро е. Не ходете за каквото и да е било при теЯ пед@ли. Закарах кола да ми сложат газова уредба. Освен че ме накараха да вися от 8 до 9:30, когато дойде въобще някой (а ми казаха да отида в 8ч), след това висях до 11ч. докато въобще някой започне да се занимава с колата. После още 2ч. докато ми кажат, че ще отнеме цял ден, та да си ходя.През времето в което бях там и те "работеха" видях как се поставя газова бутилка на мястото на резервната гума - поръчва се по-голяма бутилка от мястото което има, а след това с флекс, чук и длето се преоформя каросерията, така че ТЯХНАТА грешка да се заличи. Сещате се как "НЯМА" да хване корозия там където трошиха и рязаха, сещате се колко е коректно, само за да си прикрият грешката от собственика, да потрошат задницата, вместо да поръчат нова бутилка. (това във времето, когато собственикът го нямаше)Все пак си оставих колата, с идеята, че не е толкова трудно, на кола с карбуратор, да се сложи газ, при липса на каквито и да е усложнения, като поставяне на по-специална бутилка и тн. Съвсем прост set-up на проста кола.За какво го разправям това, ще попитате - защото, ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ, като са източвали охладителната система, не са я напълнили !!! Резултатът, е че имам сега да правя гарнитура на главата, ремонта по думи на техника ми, който прави колата от както е в България, ще струва "скромните" 700 лева с труд. Естествено нищо не мога да докажа и направя на онези гейчета, но поне мога да ви предупредя НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, ако не искате, след това желанието за икономия, да ви излезе +ХХХХ лева, заради ТЯХНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

700 за смяна гарнитура на главата? :unsure: Добре ли ти звучи?А за газаджиите само :lol: ! Аз не бих ги оставил да им се размине...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би не си разбрал ама все пак ..... гарнитура на глава 700лв , ако пък решиш да ги дадеш плс викни ме да снимам че ще е нещо култово :unsure: Недей оставя така нещата върви се разправяй , то докато има хора които си траят таканаречените ГАЗАДЖИИ ще си ги правят такива неща винаги ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм си патил от такива, само че до завода 6ти септември. Всичко сложиха ок само че не бяха стегнали нито 1 водно съединение и вода отсякъде течеше и замалко да прегрея и мойта ма навреме спрях, преди да се досетя. Доливам вода и отивам в сервиза и шефа ми обяснява че било нормално да доливам вода, хахаха. Като се прибрах си викам я да видя.... и ко видях то тече от 4 места :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Аз щях да приказвам със собственика заедно с адвоката и ако не ми палити щетите минаваме на вариант Б бил той законен или незаконен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pioneer

Има всякакви хора :) ... зимата на 1 му се беше запалила инсталацията на колата щото сирената на алармата беше вкарана през тампона с някво жило което е при чистачките ... и разбирасе дупката не запушена а просто вкаран висящият тампон .. и човечеца заминал някаде за 1 седмица ... и после колата му до половината с вода :) и цялата инсталация в голямото късо :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...