Jump to content
Guest iVo_BMW

България - Швеция

Recommended Posts

Guest iVo_BMW

Утре ще играем със Швеция как мислите че ще се представят националите ни Публикувано изображение

аз мисля че ще ги биеме яко Българи юнаци. :cool:

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Айдеееееееееее :dry:;):):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

Ще ги бием кат ДАУЛИ мамка им скандинавска :cool: Тоя път наистина тряя да са представим подобаващо :dry: Въпреки че ние никога не сме били шведите ама...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ааайдеееееее нащеее ;):dry:;):):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ще си позволя да цитирам наш Пената, който след мача със същите тези господа преди 11 години изказа следното уникално творение по телевидението: "Ъъъъ... те швеДците са силни момчета... ъъъ... некои от тех карат ски..." :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Отговорено (Редактирано)

Швеция ни победиха с 0:3 след като садията свири измислена дуспа :plane: а освен това нямахме и късмет. :D

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Познах резултата! :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL
Отговорено (Редактирано)

Швеция ни победиха с 0:3 след като садията свири измислена дуспа  :plane:  а освен това нямахме и късмет.  :D

да...то все нещо ни е виновно... истината е, че колкото и да ми е тъжно да го призная, България е далеч от класния футбол.. :D Редактирано от BRENDEL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Вижте кво ще ви кажа , ние сме само фенове и нищо повече , така че , от нас не се иска нищо повече освен да вярваме в нашите футболисти :D ако не вярваме , няма и да има добри отзиви :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

да имаше нещо в което да се вярва в тези момчета, нещо излизат на разходка ми се струва ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

според мен ще ги бием ... въпреки че май ни биха, но ще ги бием! аз толкоз да се напия, без повод - не може! ако не днес, то след 4 дни ще ги бием! и след колкото трябва, пак ще ги бием!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest razbiv

Не знам за шведите,но садията определено ми се искаше да го набия.Мита за германската прецизност се оказа някакво клише. :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Познах резултата! :plane:

аз на теб от колко време ти се каня да те хвана и да те на@ба публично на някоя хонда среща! ама имаш късмет, че червения каскет го е закъсал откъм гуми (и той кат мен хайванина) че се смилявам над теб!ей най мразя негативно настроени хора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Не знам за шведите,но садията определено ми се искаше да го набия.Мита за германската прецизност се оказа някакво клише. :plane:

Съдията, съдията, съдията кара Голф!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Аз мисля да си го изкарам на Шведките лятото :plane::D ...тогава да видим кои кого ..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Аз мисля да си го изкарам на Шведките лятото :plane::D ...тогава да видим кои кого ..... :D

пиши и мен в "Националния" :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

"Аз пък в крайна сметка

понеже съм ерген,

ще си търся шведка,

за да пее с мен..."

Жоро Минчев :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Христо Стоичков: 'Това е футболът - губиш, когато не ти дават шанс да вкараш гол'И да го мислим и да не го мислим тва е.Ама в сряда пак сме в атака.................БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :D:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Определено резултата не отговаря на случилото се. Аз мисля, че нашите не играха лошо. Във всеки случай, има ли сме много по-слаби мачове, в които сме побеждавали. И нека не забравяме, че играхме без четирима основни футболисти, а това е тежко дори и за по-добри отбори от нашия. А, че все някога ще бием шведите е ясно... дано само да сме живи до тогава :D:plane: А докато това стане ще викаме за DJ Sprite... той е наща гордост :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Аз мисля да си го изкарам на Шведките лятото ;):P ...тогава да видим кои кого ..... ;)

;);););););):););););):):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

самия Гонзо каза след края на мача:"Ако отбора е добър, то той ще може да играе и без основните футболисти..." голата истина е, че шведите са класи над нас......Стоичков само се хвалеше ли швалеше, че сме имали най-добрия национален отбор до сега.....тц тц тц ..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...