Jump to content
Guest stonez

Вижте това клип4е!

Recommended Posts

Guest Ombre

И всичко това за растояние от точно 1 Км.Кефи ме :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

ДА ДА ДА !!!!Е нека миговорят после за коли :cool::dry:;) Това е мойто мнение !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

бате това и на мотор ше му е трудно да го направи...баси колата :)искам искам искам искам :);););););););):););););):);):cool::dry:;):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Егати якото. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:dry::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

HAHAAHAHHAHHAH... i tova e HONDA INTERA!!!!!

pi4 eto vij kakvo pravi edin pikliv Opel Vektra i posle pak ste si govorim....

http://free.data.bg/tstracing/kelesha-0-280+++.MPG

Тоя го пусни да се играе в пясъчника с тия преправени километражи с които кара с 140 а те са на 280 и после се смеи на Хонда :cool:

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
HAHAAHAHHAHHAH... i tova e HONDA INTERA!!!!!

pi4 eto vij kakvo pravi edin pikliv Opel Vektra i posle pak ste si govorim....

http://free.data.bg/tstracing/kelesha-0-280+++.MPG

Тоя го пусни да се играе в пясъчника с тия преправени километражи с които кара с 140 а те са на 280 и после се смеи на Хонда :cool:

Мне тук грешиш и то много.Познавам момчето чиято е Вектрата и мога да ти гарантирам че не е пипал километража.Сега че километража лъже в това спор няма но не е пипан от него доста над тия неща е така.А иначе Вектрата си е обикновенна 2000сс 16v Turbo с 6 скорости.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Абе много ми е интересно тука малки деца ли пишат или хора, които си имат представа за това що е то кола? Някой чувал ли е за ТТ данни на производителя и че Calibra 2.0 16V TURBO и дават MAX.SPEAD 245 км със 204к.с. 6ск. и Vektra-та е със същия мотор. На нея дори ще е по слаба. Пък на километраж ако ще и 500 да показва тая кола реалните и км/ч сте са колкото са от производителя.Те някои като кажат , а не моя VW GTI 16V или Kadett GSI и др.подобни че дига 260, те в завода не ги цедят докрай просто ги оставям да си вярват пичовете,щото знам че като не могат да имат расови коли им се иска техните да са такива.Аре слесте на земята бе хора и си признайте-нема ви се сърдим.Пък като тоя пич е сигурен в колата си да застане с една мощна 760iL,600SEL или А8 дето са ограничени на 250 и да снима едно клипче с камера от изброените коли да хваща таблото колко вдигат и едновремено Vektra-та като изпреварва , ама да ЛИЧИ. ААААААА ко ша ккаааииишшшш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

Пък може са се пробва и с бегачките от неговия град-IMPREZA WRX STi 265PS 240km/h MAX.SPEAD.PS.ПОСТОВЕТЕ НЕ СА МОИ,А НА ЕДНО ПРИЯТЕЛ4Е,КОЕТО МН ДЬРЖЕШЕ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ПО ТЕМАТА

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Сега че километража лъже в това спор няма

И каде в поста ми пишеше че скороста е реална :cool: Я вземи да четеш малко по внимателно или там който ги пише тия постове от твое име.Да взема да дам на племенника ми да поства и той ли.....незнам??? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да, точно деца пишат такива неща :cool: защото това на клипа е атмосферна хонда с 1.8 двигател, а вектра с 1.8 двигател вдига.............100 градуса :) освен това на келеша колата е турбо и е напъната яко (не че нещо против колата му, но няма никва база за сравнение) , а за грешката в километража изобщо няма сми да коментираме, след като 20% нормална грешка при 280 км/ч е равна точно на 56км!!!:dry: Деца,кво да ги праиш? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

ПИ4ОВЕ АЗ НЕ ВЯРВАХ СА6ТО НО ЕДНА ВЕ4ЕР СИ ИГРАХ ДА ИЗ4ИСЛЯВАМ ПО ИЗМИНАТИ КИЛОМЕРИ И ПРЕВРА6АХ КИЛОМЕТРИ В 4АС И ВСИ4КО СИ ПАСНА КАТО ПО НОТО ПОСЛЕ КАЗАХ ТВА НЕ Е ВЯРНО НЕМОЖЕ ДА Е,НО ПОСЛЕ МЕ ЗАПОЗНАХА С НЯКОИ ХОРА И МИКАЗАХА 4Е КОЛАТА Е ЗАСЕ4ЕНА ПО СА6ТОТО ВРЕМЕ И С GPS И Е ПОКАЗАЛА 283КМ/4 А ТАЗ КОЛА ИМА ТОЛКОВА НАЛЯТИ ПАРИ 4Е НЕМОЙЕТИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ САМО ИНТЕРКУЛЕРА СТРУВА 1500КИНТА ДА НЕ СЕ ПРИКАЗВА ЗА ДРУГИТЕ НЕ6ТИЦА ТАКА 4Е ВИЕ СИ ВАДЕТЕ ИЗВОДИТЕ АЗ ВЕ4Е ГО ВЯРВАМ ТВА НО ИНТЕГРАТА ГО Е НАПРАВИЛА ЗА МН ПО КРАТКО ВРЕМЕ И РАЗТОЯНИЕТАКА 4Е ПАК НЯМА МЯСТО ЗА СПОР КОЕ Е ПО ПО НАИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е за това говорим - вектрата е правене,правена,напомпвана допълнително кола, а се сравнява с интегра,която така се купува от магазина :dry: в крайна сметка има и много по-яко напомпани интегри, но по времаната,които засичах и по заводските данни,тази си е най-обикновенна,ако може така да се определи този невероятен автомобил :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Бе не знам кой крив кой прав, но при скорост 280 - вземем в предвид грешката - става около 220-230. Ако сте забелязали Жигата на края на клипчето, при скорост около 200-те как според вас трябваше да мине покрай нея??? Дали не трябваше да я задмине като пътен знак??? Или и тя е с турбо и се движи с около 180 ........ :D:D:plane::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

С GPS И Е ПОКАЗАЛА 283КМ/4

Това никога няма да го повярвам! и друго не мога да си обясня не вярвам да не се ровите да му се невиди в нета не сте ли гледали клипчета кадето хората карат с по 300км не сте ли виждали как се задминава кола с 300 а той задмина някаква като с 140 еми па тва са нереални неща ако ще да е изсипал и камион пари ако изка и 7ма скорост да сложи не става.... и друго не вярвам и всеки от тук да не може да вдигне и да не се е возил с 200 и да не е видял как се задминава кола с 200 камоли с 280 и сам ще си отговори на въпросите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

батенце нещо не му вярвам на този километраж :plane:като погледнещ отдолу изминатото разстояниеи туи бялото последното нали трябва да са метрите ....и не може да мине 100 метра в продължение на 14 секунди ?как така ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

Я вземи да четеш малко по внимателно или там който ги пише тия постове от твое име.Да взема да дам на племенника ми да поства и той ли.....незнам??? :D

ЕЕЕЕЕ.... ГОЛЯМА РАБОТА СЕГА! ЗНА4И, АКО НЕ Е РЕГИСТРИРАН, НЕ МОЖЕ ДА ПОСТВА, И МЕ ПОМОЛИ ПРИЯТЕЛ4ЕТОДА МУ ПОЗВОЛЯ ДА НАПИШЕ КАКВОТО ИСКА ТАМ 4РЕЗ МОЯ НИК ПУСНАХ ПОСТА МУ, НЕРЕДАКТИРАН :D АБЕ КАКТО И ДА Е!МОЙТА ЦЕЛ БЕЩЕ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА- ДА ВИ ПОКАЖА ИНТЕГРАТА... /С ПОМОЩА НА ВИКИ :D-ЗА КОЕТО МУ Й БЛАГОДАРЯ /И ДА ВИ НАПРАВЯ СЬПРИ4АСТНИ НА КЕФА ,КОЙТО АЗ ИЗПИТАХ, КОГАТО ВИДЯХ КЛИП4ЕТО ЗА ПЬРВИ ПЬТВСИ4КО ДРУГО Е..... :plane: Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Я вземи да четеш малко по внимателно или там който ги пише тия постове от твое име.Да взема да дам на племенника ми да поства и той ли.....незнам??? :D

ЕЕЕЕЕ.... ГОЛЯМА РАБОТА СЕГА! ЗНА4И, АКО НЕ Е РЕГИСТРИРАН, НЕ МОЖЕ ДА ПОСТВА, И МЕ ПОМОЛИ ПРИЯТЕЛ4ЕТОДА МУ ПОЗВОЛЯ ДА НАПИШЕ КАКВОТО ИСКА ТАМ 4РЕЗ МОЯ НИК ПУСНАХ ПОСТА МУ, НЕРЕДАКТИРАН :D АБЕ КАКТО И ДА Е!МОЙТА ЦЕЛ БЕЩЕ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА- ДА ВИ ПОКАЖА ИНТЕГРАТА... /С ПОМОЩА НА ВИКИ :D-ЗА КОЕТО МУ Й БЛАГОДАРЯ /И ДА ВИ НАПРАВЯ СЬПРИ4АСТНИ НА КЕФА ,КОЙТО АЗ ИЗПИТАХ, КОГАТО ВИДЯХ КЛИП4ЕТО ЗА ПЬРВИ ПЬТВСИ4КО ДРУГО Е..... :plane:
Извинявам се за това което написах прав си ти но до някаде съм прав и аз че не се чете внимателно.Още веднъж казавам че и аз не вярвам на километража.Извинявам се пак че наруших добрия тон.Нека да спрем до тук че да не стане пак като с пичагата. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Escape

батенце нещо не му вярвам на този километраж :plane:като погледнещ отдолу изминатото разстояниеи туи бялото последното нали трябва да са метрите ....и не може да мине 100 метра в продължение на 14 секунди ?как така ?

Да ти кажа честно и аз не повярвах първия път като я видях. Но след като изчетох цялата дискусия във форума на Опел(и там имаше доста хора които не вярваха) се убедих че са реални тия километри.линк към форума:http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php...hl=келешаКелеша (собственика на Опела) си пише че е готов да се обзаложи напо 500лв със всеки който не вярва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

Кьм Escape: "Ей Батка, не бьди провокатор!"Форума е "Хонда" :DКьм MIYAMOTO :D:plane:

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

ПИчОВЕ чесно ви казвам че на тва хилмче ше си "удара една " както се казва - ебати колата.интереува ме дали някои знае дали тая интегра е правена нещо щото ако не е за сериино тва си е конкурент на мотор по стар някав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Интеграта се набира страшно, но не може да ме убедите, че не е барана! Тва чудо прави 100км/ч за 5сек?! 400м прави за около 13сек и минава със над 170км/ч терминална скорост. На 1км е над 220км/ч и времето е около 26сек.Начи подобно време даваше на Чичо Митко ладата преди да си строши трансмисията (по данни държи до около 500коня). Те тая кола даваше 26сек на 1км, което е по-бързо от повечето ферарита и близка терминална скорост!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

/С ПОМОЩА НА ВИКИ :plane:-ЗА КОЕТО МУ Й БЛАГОДАРЯ /

Сега пък и жена ме изкарахте, еби му майката. Тука май сте се карали повечко от необходимото, така че атварям. Който иска да види клипчето, линкът си стои. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...