dragorip 0 #1 Публикувано 24 Април, 2008 ми това е има много работи колата не е моя а на един френд казва се иван и телефона му е 0888671946моля ви не питайте тук във форума нямам време да следя кой от какво има нужда от севлиево е момчето колата е седан 93 или и 4та година мисля 1500 куб 90 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #2 Отговорено 27 Април, 2008 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #3 Отговорено 5 Май, 2008 все още има много части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #4 Отговорено 5 Май, 2008 даи малко пове4е иформация ако ка4иш и снимки със сигурност ще има пове4е интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #5 Отговорено 6 Май, 2008 добре колеги ще се постарая да поискам и кача снимки на това което има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ToHu #6 Отговорено 7 Май, 2008 (Редактирано) Здрасти, имаш ли преден ляв калник, ляв фар и задна броня, че един пиян тъпак ме нацепи на паркинга Редактирано 7 Май, 2008 от ToHu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #7 Отговорено 7 Май, 2008 колега незнам какво има колата най горе съм писал че колата не е моя дал съм и телефон а относно снимки и цените на частите които има ще имам най рано в събота или неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #8 Отговорено 13 Февруари, 2009 (Редактирано) айде пак на частите момчето ме помоли да ви кажа да го търсите на скайп адрес ivan_gypsyтаям ще ви даде повече инфо и снимки Редактирано 13 Февруари, 2009 от dragorip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #9 Отговорено 22 Февруари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове