Jump to content
Guest Dominic

Фолио за стъкла?

Recommended Posts

Guest Dominic

Има ли разлика между фолиото за потъмняване на стъклата на "Симеон" и фирмените????????Какви пари вървят фирмените?????????????На Симеон са 50см на 3м. за 4лв.Имам чувството че черното от Симеон малко бие на червеникаво като е на светлина????????????Благодаря на всеки с опит и инфо!

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Нямам никъв опит, но мисля че малко инфо няма да е излишно :) В "Автостъкла Кобра" знам че извършват услугата потъмняване на стъкла. Познати ми ги похвалиха, а и до колкото разбрах дават и гаранция :D Успех и като се справиш със стъклата да разправяш, че и аз съм се замислил за нещо подобно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

Нали уж е незаконно потъмняването на стъклата ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Колегата Ичо да не спи, ами да си каже мнението за неговата много добре (според мен) направена с фолио Хонда. :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
:D Значи фолиото по принцип е забранено на предно,задно и предни странични поради нямане на видимост за шофера :) глобявали са ме много пъти преди имах Сивик 4ген беше затъмнен целия после ми направха проблем за синиото фолио на CRX защото сложих и такова навсякъде и накрая ми писна и сега съм без нищо. По отношение на качеството има сериозна разлика между качественото и от Симеон.Това на Симеон от 4 кинта се дере яко пречупва и много лесно става на бабуни(въздух) и бързо избледнява за 1 лято от Dark Black ще имаш Light Black :D . А по скъпото и ако ти го поставят уторизирани хора за това става перфектно и няма драскотини по добра видимост имаш абе качествено си е ма и цените са добри скъпичко е доста НО и в двата случая ако не си го сложите кадето трябва демек (задни странични врати или стъкла ЩЕ ИМАТЕ ЯДОВЕ и киханици :D:P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Колегата Ичо да не спи, ами да си каже мнението за неговата много добре (според мен) направена с фолио Хонда. :D:)

На Ичо е направено перфектно и е с цвета на колата. Мисля, че са му го правили в автокъща "Кончето" на бул. "Тодор Александров". Качеството на фолиото е от огромно значение и V-tec прекрасно е обяснил защо. Прав е и за проблемите с КАТ, които могат да се появят. По принцип се разрешава затъмняване на задното стъкло за автомобили, с които се превозват товари, но това става с минаване през КАТ, подаване на молба (придрожена със снимки на колата) и май се отнасяше само за служебни автомобили. Всеки без такова разрешение, го прави на собствена отговорност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Ами какво да ви кажа,по принцип качеството си е важно за теб.Спира разни такива вредни не6тица(ех ако мопжеше да спира цигарите и пиенето :D:D ).За него си дават и гаранция.При мен наистина ми го слага момчето от автокъща кончето,и сам много доволен(то се и вижда де).Струваше ми 50 лв,за поставянето само,за около два часа.Гледах го как работи,и да ви кажа не му е за първи път :).Защото до колкото знаете задните прозорци на тези Хонди е малко елипсовидно,като яйце е!!!А що се отнася до куките,спирали са ме няколко пъти и не сам имал проблем!!!И до колкото сам запознат,мисля че можеш да си ги затъмниш,но ако имаш странични огледала,но не сам много сигурен.Но факта че вече като си купиш кола отвън и е с фолио,в КАТ не карат да го сваляш.А за фирмите които слагат не си заслужава.По добре си вземи фолио(оригинално ако щеш) и отиди при някой като този момък да ти го "монтира" :D))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

За закона - ясно. Четох го преди седмици - по закон може да се потъмнят само задните странични стъкла(ПРИ НАЛИЧИЕТО НА СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА).Аз си имам огледала :D но мислех да сложа лента на предното и на задното като е само до реотаните (карам купе и ивицата над реотаните е доста широка и позволява да се сложи фолио).Ичо само да ме ориентираш - от момчето ли си купи фолиото и колко струва?Автокъщата, дето е момчето къде точно се намира (по към статуята на София или по посока Люлин)?50лв. ти е взел само за монтаж, обаче само на двете странични стъкла ли? или си потъмнил и задното?Благодаря за инфото предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Ами фолиото си го купих от магазин на Симйон.А тои ми взе 50 лв. за всичко!!!Намира се в автокъща Кончето малко преди К.Величков вдясно посока Люлин!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Аз лично имах проблеми с КАТ за фолио - беше на всички стъкла без предното....След като "изчегърках" предните стъкла всичко беше ОК-Разбирайте, минах си през КАТ щото бяха взели книжката на шофьора !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

за предните, ако видят фолио няма начин да не се заядат, колкото и бързо да свалята прозорците, пак може да се усетят и искат да го махаш, за задните няма проблем ... дори за задното, стига да имаш странични огледала :plane: (изправни разбира се :D )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...