Hronos 20 #1 Публикувано 20 Април, 2008 От Италия на ход не става.Единственият начин е да минеш през Германия на отиване да си вземеш жълти транзитни номера от руснаците без да е попълнена марката и номера на шасито на автомобила в талона към номерата, и от там към Италия със табелките под мишница И после се скъсваш да даваш рушветчета по пътя наобратно.Само така можеш да я докараш на ход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #2 Отговорено 21 Април, 2008 Да ясно , и други ми казаха че така ще стане сигурно ама ... Все пак мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #3 Отговорено 21 Април, 2008 а не става ли да се регистрира в Италия и след година да си я прехвърлиш?Може би е скъпо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 21 Април, 2008 Аз ако знаех как става нямаше да пускам тема , да ме информирате Обмислям вариант да тръгна с тия картонените номера да ида до германия от там да си зема транзитни и така да се прибирам ама ... Незнам , давайте идей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #5 Отговорено 21 Април, 2008 А бате защо отмяташ вариант-а с автовоз....ако ти струва няколко еврав повече .... няма ли да си спестиш мн мн главоболия или имаш конкретна причина да е наход до БГ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #6 Отговорено 21 Април, 2008 Преди малко говорих с мои приятели,които се занимават с джамбазлък в Италия и тукНакратко:По-добре не се захващай,излизало дявол на магаре,рисковано и скъпо + време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #7 Отговорено 21 Април, 2008 (Редактирано) А бате защо отмяташ вариант-а с автовоз....ако ти струва няколко еврав повече .... няма ли да си спестиш мн мн главоболия или имаш конкретна причина да е наход до БГ?Защото нямам човек с автовоз дето ще ходи скоро а аз мисля да тръгвам в четвъртък .. Редактирано 21 Април, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове