Guest n.alex #1 Публикувано 23 Март, 2005 Здравейте,Вече съм собственик на Accord 2.0i-1991 г..Много съм щастлив с придобивката си и ще се радвам да се запозная с други фенове от Пловдив.Поздрави,Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 23 Март, 2005 Welcome Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #3 Отговорено 23 Март, 2005 Здрасти Ники Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 23 Март, 2005 Велсоте, както се казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #5 Отговорено 23 Март, 2005 Привет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #6 Отговорено 23 Март, 2005 Много се кефя за всеки, който си купува Хонда!Добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 23 Март, 2005 Здрасти колега,честита придобивка , не си згрешил марката Аз съм от Пловдив и по другата седмица ще има среща в майнатаун,ще се радвам да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #8 Отговорено 23 Март, 2005 ЧЕСТИТО НА ОЩЕ ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН С ХОНДЕЛКА СЪС ЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demonaz #9 Отговорено 23 Март, 2005 Нещо много взехте да ги карате тези боклуци. Нямам думи. Жив и здрав. Аз от месец и половина съм с акорд 2.0, но карбуратор, супер машина. Да си я караш със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan #10 Отговорено 23 Март, 2005 Да ти е 4естита, и аз скоро изпитах чувството да се кача в собствена Хонда, да си я гледа6 и пази6, за6тото това е истинската марка, успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #11 Отговорено 23 Март, 2005 честито майна и ще се радвам да се запознаеме на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #12 Отговорено 23 Март, 2005 Добре до6ъл и честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 23 Март, 2005 добре дошъл при нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misunderstood #14 Отговорено 23 Март, 2005 Здрасти и честита Хонда. Със здраве да я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #15 Отговорено 23 Март, 2005 (Редактирано) Добре дошъл Редактирано 23 Март, 2005 от V-tec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #16 Отговорено 24 Март, 2005 Добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest n.alex #17 Отговорено 24 Март, 2005 Благодаря на всички за посрештането .Ще се радвам да се запознаем на 3.04 с пловдивската група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gandalf #18 Отговорено 24 Март, 2005 Яко като се увеличават новите членове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #19 Отговорено 25 Март, 2005 Добре дошъл и от мене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове