Guest Gandalf #1 Публикувано 23 Март, 2005 Колеги, да се похваля, от понеделники аз съм с Honda Civic Aero Deck.Много ме кефи колата, но понеже ми е първата Хондаще имам доста въпроси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #2 Отговорено 23 Март, 2005 БРАВО Сдобил си се с наистина рядък автомобил - май няма друг с такъв сред нас Само щастливи мигове с него ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #3 Отговорено 23 Март, 2005 Ето още един "англичанин" сред нас !Добре си дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #4 Отговорено 23 Март, 2005 честита да ти е! наистина много рядък модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #5 Отговорено 23 Март, 2005 Честита да ти е и много да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #6 Отговорено 23 Март, 2005 Честитооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 23 Март, 2005 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #8 Отговорено 23 Март, 2005 Честита да ти е и много да те слуша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #9 Отговорено 24 Март, 2005 Вярвяй ми колега и аз си мечтая да наредя един аеродек до CRX-a.Честит да ти е и милиони безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #10 Отговорено 25 Март, 2005 (Редактирано) Честита да ти е и от мене. Редактирано 25 Март, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове