Jump to content
nikokiss

тече ми вода в краката

Recommended Posts

от около три месеца карам хонда акорд модел 1996г. дизел. но от около две седмици имам проблем и не мога да се справя. Та проблема е следния когато вали дъжд в краката на шофьора се събира много вода. тече някъде от таблото, там къдетодо стъклото има място за говорител след като го махна се вижда какт тече вода и след като всичко друго сам разкачил не е от стъколото, не е от отводните канали нямям люк и вече не знам от каде да търся. водата тече от една ламарина която се намира точно зад въздуховода отляво на километража. Моля за идеи от каде може да идва тази вода. Благодаря на всички отзовали се

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най -вероятно през отвора за пресен въздух ,на две коли ми е текло от там ,макар че не са били HONDA.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го имах тоя проблем с моя Civic от дясната страна. Оказа се че тече от мястото където се събират ламарините в горния ъгъл зад таблото и е замазано с нещо бяло като силикон. Та това бялото се беше напукало и при по-продължителен дъжд - локва. За да го оправя свалих таблото (при мен става лесно) и проблема се реши с малко най-обикновен силикон.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

уплътних цялото стъкло от външната страна и където видях или ми се стори че може да пусне вода в мястото където са сложени механизмите на чистачките,но отново тече през таблото някъде точно под предното стъкло има някакъв канал които излиза точно до лявата греда и продължава да капе. след като поливам с вода предното стъкло около 5минути по късно започва да се отича вода вече вътре в купето по описаният път. да не би да има някъде тампон или нещо такова да се е измъкнал и да минава през него. моля даите някакви снимки по отношение на уплътненията и тампоните на този модел акорд от 1996г.

Редактирано от nikokiss

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...