Jump to content
Guest reddek

Хонда 91 година 1,5 16v

Recommended Posts

Guest reddek

Та да мина на въпрос чесно казано не съм много запознат с газ технологийте но зная принципа на форумите първо погледнах но не успях да видя такават тема!Въпроса ми е следния купих си количката скоро преди 2 седмици и кутията на въздушния ми филтер беше счупена в първия момент не ми направи впечатление защото както по горе споменах не съм много познат с автомобилните проблеми! Та утидох да я обслужа но преди това реших да си взема едни въздушен филтер че да не пълня двигателя с боклуци та утидох и човека погледна колата и каза че е нещо преправяне и това не е оргиналната кутия за тоя модел препоръчами негови познати фенове на хонда утидох при тях и те като погледнаха и казах че проблема е с газовата бутила и (видях че в някой от темите е споменат термина кихалка или нещо което предотвратява навлизането на газта в трабата за въздушния филтер) те казаха че го нямам точно това нещо и за това при някой от гърмежите се е счупила купията пък въздушен филтер въобще нямах! До колкото разбрах възможностите са били две от от сместа на газта и от кабелите! Аз попитах е как от кабелите при положение че на бензин няма проблеми те казах че от при газта и най-малкот отклонение зависи! Аз ще утида на майстор но понеже не желая да ми говорят глупости това което го написах горе вярно ли е или не? И ако не е какво още може да е проблем по газта на колата?Колата е в много добро състояние няма никакви останали проблеми освен козметични, но те нямат нищо ощбо с моя проблем!Оп забравих да напиша човекът който ми я продаде каза че колата понякога изгърмява и слизаш и нагласваш маркуча за въздушния филтер който го погледнах и на скобата нищо и нямаше просто беше умишлено разхлабена та като гръмне да може да излиза маркуча за въздуха!Ако има някаде такава тема се извинявам но просто не успях да я намеря!

Редактирано от reddek

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...