Ritcoo 0 #1 Публикувано 16 Април, 2008 Здравейте, оставих 'Хонито' паркирано за седмица на една улица под наклон... тази сутрин видях, че няко си е обрал боята в левия ъгъл на задната броня... неприятно, но нищо сериозно... малко поохлузена боята... викам си, ок, малък проблем, почти не се вижда, но като покарах малко и нещо ми затропа от дясната страна - още не мога да преценя дали идва отпред или отзад... преди половин година смених тампони и маншони, та се чудя от какво може да е... тракането е по-друго и го има само като намаля скоростта и се движа на 1ва - 2ра - някъде с 20-30 км... при по-висока скорост и когато набирам, проблема го няма... тропа и когато се движа по инерция... някакви идеи, колеги... дано не е нещо сериозно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #2 Отговорено 16 Април, 2008 Да не са се опитвали да ти свалят джантите? Провери си всички болтове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buberon4o 0 #3 Отговорено 16 Април, 2008 (Редактирано) как точно тропа има ли старжене дранчи ли на тенекия или 4атка?по някога при подаване на газ дранчи отдолу пред шофиора по средата..ако е това погледни там кадето е катализатора има обикнивени 1 на ламарина която го пази и когато ръждяса дранчи от инерцията или от подаване на газ... няма оправия 1веното е да се махне за да не дранчи...и аз бях таи бутах я яко сложена не марда ама леко беше изгнила и се опираше по тръбите на гърнето и за това.... Редактирано 16 Април, 2008 от buberon4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buberon4o 0 #4 Отговорено 16 Април, 2008 (Редактирано) махаш я и нямаш грижи то ще се види....другото мойеш да пробваш да чукаш по тръбите чак до аспуха понякога когато ръждяса падат парченца ръжда и те дрънчат ще ги усетиш да си седят те не пречат...ако чатка виж дали не са лагерите на колелетата вдига6 на крик въртиш и ще чуеш....другото което е доста глупаво и малко вероятно този които те е ударил да ти е изкривил джантата и затова да има потропване .....има и други неща които са далеч по лоши но първо провери тва преди да си даваш парите ако итова не е пиши Редактирано 16 Април, 2008 от buberon4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ritcoo 0 #5 Отговорено 17 Април, 2008 (Редактирано) Видях цжантите - всичко е ок... и отдолу я гледах... пак всичко е ок... тази сутрин потракваше като че ли от въртеливо джижение... нещо около задната дясна гума... появява се на ниски скорости... 1-ва, 2-ра... като намалявам... като натисна спирачката и звукът на потракването се променя... все едно джантата, въртейки се, потраква в определен момент по-силно... на завои също се усеща по-отчетливо... явно ще я водя 'на доктор', но ако някой има някаква идея от какво може да е, ще съм му мноооооо благодарен... Редактирано 17 Април, 2008 от Ritcoo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #6 Отговорено 17 Април, 2008 Ако си с барабани отзат,си провери наклатките данеби да клопат те. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ritcoo #7 Отговорено 17 Април, 2008 Ако си с барабани отзат,си провери наклатките данеби да клопат те.С дискови съм и на 4-те колела, но 10кьо за съвета ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ritcoo #8 Отговорено 29 Април, 2008 Ха, ха, каква била работата... единия диск взел, че хванал ръжда (къде ли не ходих тая зима )... и тракането ( силно и обезпокоително на моменти) беше докато я обере... сега всичко е наред... да ви кажа, де... може на всеки да се случи... та така... прегледаха я... перфектно си е Хонито ... абе, човек се учи цял живот... Благодаря на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове