Rocko 0 #1 Публикувано 16 Април, 2008 Здравейте колеги,имам следния въпрос предстои ми пътуване със семейният автомобил който е дизелов,до гърция.Обаче ми казаха че там нафтата не била често срещано гориво,т.е. основно колите там биле на бензин и на газ.Сериозно ли е това или някой си прави майтап за моя сметка,все пак не ми се иска да търся читава бензиностанция из гръцко аи като знам как са с чуждите езици направо се плаша.ще се радвам за всяка информация,дори за цена.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #2 Отговорено 16 Април, 2008 Нафта има, няма да се плашиш. Обаче да караш в Атина личният автомобил на нафта е забранено. Ние нямахме проблем, но знае ли човек, там глобите са солени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko ABF 0 #3 Отговорено 16 Април, 2008 Нафта със сигурност има дори на места е по-евтина от нащаНо мисля че в Атина можиш да караш в определени дни но като си с БГ регистрация незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове