mraFkata 0 #1 Публикувано 15 Април, 2008 Здравейте колеги! Интересува ме откъде да си купя такъв кит + автоспрей (черен цвят) и колко ще ми излезе въпросното "удоволствие". Ако можете да ми препоръчате и марки спрейове и китове ще съм много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #2 Отговорено 15 Април, 2008 да поясня - боята е черен металик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 15 Април, 2008 Алуминиев кит - малко трудно ще го намериш ма го потърси по разните железарии и магазини за бои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 15 Април, 2008 колега китването не е така лесно както си мислиш. След кита ще трябва и шкурка, после шприц кит (може и флакон) и тогава боя.... Става да замажеш нещо малко но не очаквай че няма да личи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 17 Април, 2008 Само да вметна... ако караш EG5 - Civic D13B2 ... боята трябва да е черна перла, не черен металик! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 17 Април, 2008 боже боже,баси и глупостите,черен металик и черна перла са едно и също нещо,само дето перления ефект е по голям,пп.пич ако не си се хващал досега с китове и бои,по добре се обърни към майстор,да не стане по-скъпо после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове