Guest camaro #1 Публикувано 20 Март, 2005 Na mene mi otdelaq dosta visoko suedinitelq...po4ti v kraq a e samo na 130000km ;) nemoje da e za smqna nali ?? znam 4e na po 200000se smenq suedinitel...ako e precakan...kvo da go pravq...pri vas kak e ? kude otdelq ?? karam civic 95 i...neznam..kvo da go pravq da go nakova li,nov li da kupuvam...kazvaite ! a 10X ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #2 Отговорено 20 Март, 2005 КОЛЕГА ПЪРВО -СИГУРЕН ЛИ СИ ,ЧЕ КОЛАТА ТИ Е НА 130 000КМ?ОСВЕН ТОВА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ И КАДЕ Я Е КАРАЛ ТВОЯТА ХОНДЕЛКА--ПРЕДСТАВИ СИ НЯКОЯ ДЕВОЙКА ,КОЯТО ОСНОВНО КАРА ГРАДСКО--НЯМА НАЧИН ДА ИЗДЪРЖИ ГОРКИЯ СЪЕДИНИТЕЛ ДРУГ Е ВЪПРОСА АКО Е БИЛ НЯКОЙ СЪС СЪСТЕЗАТЕЛНИ НАКЛОННОСТИ.ПО ВЪПРОСА СЪС СМЯНААТ НА СЪЕДИНИТЕЛЯ--НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА СКЪП ФЕРОДОВИЯ ДИСК ЗА ДА РИСКУВАШ С НАКОВАВАНЕ(все пак не се сменя на всеки 10 000 нали? )АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #3 Отговорено 20 Март, 2005 Забравих най важното--ако не ти приплъзва като караш защо ти е да го сменяш???Какво значение има каде отделя ,ако няма проблемиАз съм карал коли по на 200 000 хил ,на които съединителя още не е бил за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #4 Отговорено 20 Март, 2005 Един тъп въпрос просто не разбирам - Как по дяволите да разбера че ми приплъзва съединителя? Т.е. какво означава това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 20 Март, 2005 единият вариант е като я изръчкаш да вдига оборотите,но да не наема колата,вторият- качи 3-4 души, при 40-50км/ч превключи на 4-та и настъпи пълна газ, ако вдигне оборотите само и не покачва скоростомера, потърси Омбре с нов амбриаж в багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #6 Отговорено 20 Март, 2005 Или ако ти държи ръчната дръпни я и се опитаи да тръгнеш с пилене на гуми( да ги палиш )и ако не стане работата ще усетиш даже и помиришеш миризмата е определена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest camaro #7 Отговорено 21 Март, 2005 мерси момчета всичко хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове