Guest ma4o #1 Публикувано 19 Март, 2005 мислия ,че мо дойде времето да се видим и този месец вие как мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demonaz #2 Отговорено 20 Март, 2005 Този път и аз идвам със сивия лебед. ОМБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ оправи ми спирачките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #3 Отговорено 20 Март, 2005 Demonaz Публикувано на Mar 20 2005, 10:35 AMОМБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ оправи ми спирачките ... или поне му усили КЛАКСОНА Там съм, и къде ще е това там? Пак на полигона или на новото място което Омбре каза че отиват да гледат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 20 Март, 2005 Ще гледам и аз да присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 20 Март, 2005 а бре хора малко повечко ентосязъм нямате ли желание да се видим? надявамсе да направим една прилична пролетна среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #6 Отговорено 20 Март, 2005 Е как???? ТАМ СМЕЕЕпросто си чакаме кротичко сигнала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #7 Отговорено 21 Март, 2005 Е как да не сме ентусиазирани Просто, както каза Емо си траем, щото то това си се знае вече Ще видиш ... поне 50 хонди ще кацнат, нищо че никой не се е обадил До колкото разбрах срещата ще бъде ПАК НА ПОЛИГОНА В СТУД.ГАРД ...и май няма да сменяме мястото, но това ще се реши в последствие.Айде бандааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #8 Отговорено 21 Март, 2005 Аз съм на работа в неделя, надявам се да мога да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #9 Отговорено 21 Март, 2005 Извинете... Хондаджии с Форд Фиеста, приемате ли на вашите срещи??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #10 Отговорено 21 Март, 2005 Как така бе???? мар6!! никаква фиеста, ако трябва ще го буташ CRX-a какво му е станало на горкото екс-че? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #11 Отговорено 21 Март, 2005 До колкото разбрах срещата ще бъде ПАК НА ПОЛИГОНА В СТУД.ГАРД ...и май няма да сменяме мястото, но това ще се реши в последствие. Пак сме там.(ст.град) Ще ви разправям за мястото дето гледахме.Май не става за нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #12 Отговорено 21 Март, 2005 Е как???? ТАМ СМЕЕЕ Те това е ясно като бел ден , няма смисъл да го казваш, защото си го знаем открай време ... и както се казва в такива случаи - "Елате повече !!!" , щото "Колкото повече, толкова повече" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #13 Отговорено 21 Март, 2005 Как така бе???? мар6!! никаква фиеста, ако трябва ще го буташ CRX-a какво му е станало на горкото екс-че? В салона за красота е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #14 Отговорено 21 Март, 2005 Ще се постарая и аз да дойда ....4е то тук ве4е не ми се стои (в Банско де ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tonda #15 Отговорено 22 Март, 2005 Pi4ove, razbrah kade no ne i v kolko 4asa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #16 Отговорено 22 Март, 2005 предполагам ,че ще е от 13:00ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #17 Отговорено 22 Март, 2005 (Редактирано) Хондаджии с Форд Фиеста, приемате ли на вашите срещи??? Никакви Фордове, само Хонди и Рена се приемат на срещата За колегата дето не е разбрал:Срещите се провеждат всяка последна неделя от месеца на полигона зад зимния дворец в 13.00 часа Редактирано 22 Март, 2005 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #18 Отговорено 22 Март, 2005 Рена се приемат на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIKATA #19 Отговорено 22 Март, 2005 a be hora v kolko 4asa e sreshtat be??? OMBREEEEEEEEEEEEEEE kazvai po otrano de. A i po miata karavanka imash malko rabota. Ha ha ha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #20 Отговорено 22 Март, 2005 a be hora v kolko 4asa e sreshtat be??? OMBREEEEEEEEEEEEEEE kazvai po otrano de. A i po miata karavanka imash malko rabota. Ha ha ha еее, стига де, про4ети 2 поста по-нагоре.... не е нормално да има тема в която всеки 2-ри пост да е със часа и мястото на събирането! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #21 Отговорено 22 Март, 2005 новички кво да ги правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #22 Отговорено 22 Март, 2005 Е са си е*а маматаМи аз требе пеша да дойда да ви не дразня.1 net ти каза да дойда ама неказа че е забранено с други коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #23 Отговорено 22 Март, 2005 Е са си е*а маматаМи аз требе пеша да дойда да ви не дразня.1 net ти каза да дойда ама неказа че е забранено с други коли Няма страшно колега... ние с тебе ще си направим алтернативна среща на другия край на полигона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #24 Отговорено 22 Март, 2005 И аз ще дойда Ще гледам и да докарам една Хонда фенка, дето обаче я домързява да идва по мероприятия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #25 Отговорено 23 Март, 2005 Това го пиша, защото малко се притеснявам, че някой ( най-вече нов) съклубар може да е останал с грешно впечатление.....Сбирките на клуба НЕ са само за тези които имат хонди, те са за всички които се увличат по марката. Освен това, срещите са за да се видим ( хората), да не си забравим физиономиите и да се позабавляваме заедно. Много хора идват с коли различни от хонда, което е съвсем нормално. Някои идват пеша или с колело.... няма значение, важното е НИЕ да сме там, а ако сме си донесли и играчките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #26 Отговорено 23 Март, 2005 Оффффф успокои ме И пеша да е ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #27 Отговорено 23 Март, 2005 Еееее Емо... жив да си бате Сега ще трябва и аз да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #28 Отговорено 24 Март, 2005 ние с тебе ще си направим алтернативна среща на другия край на полигона Така като гледам и мене ме изпратиха при вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #29 Отговорено 24 Март, 2005 ние с тебе ще си направим алтернативна среща на другия край на полигона Така като гледам и мене ме изпратиха при вас Абе, кво да ти кажа... тия хондаджии с тия еднодневки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #30 Отговорено 24 Март, 2005 frisko Публикувано на Mar 24 2005, 07:00 AM Цитат (Стефо @ Mar 22 2005, 11:46 PM) ние с тебе ще си направим алтернативна среща на другия край на полигона Така като гледам и мене ме изпратиха при вас ... Във ъгъла наказни с вдигнати ръце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #31 Отговорено 28 Март, 2005 Айде кажете нещо и за тая среща де - всеки пьт раздувате яко аз един пьт не дойдох и си трайкате всички - не сте прави колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #32 Отговорено 28 Март, 2005 айде викторе чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #33 Отговорено 28 Март, 2005 Нали Обикновенно даже като се прибера от срещата снимките ме чакат вече пред РС-то, а сега като не можах да остана повече от половин час даже и такива не пускат Макар и за малко усетих Българския Хонда "дух". Пак много коли, пак е няколко, но красиви жени .... весело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #34 Отговорено 28 Март, 2005 Айде кажете нещо и за тая среща де - всеки пьт раздувате яко аз един пьт не дойдох и си трайкате всички - не сте прави колеги Ми един дойде с Форд, друг със Субару... е имаше и Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #35 Отговорено 29 Март, 2005 Ми един дойде с Форд Мани, мани, излагаме се. Добре, че нямаше лай..., тва де, рена. Ето ги всичките снимки: http://www.hondabg.com/photos/meeting_2005-03-27/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #36 Отговорено 29 Март, 2005 Мани, мани, излагаме се. Добре, че нямаше лай..., тва де, рена. Корупция... манипулация... промиване на мозъци... Защо го няма човека със Субарото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #37 Отговорено 29 Март, 2005 Защо го няма човека със СубаротоИзкупихте му всички Хонди на човека.С кво да дойде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #38 Отговорено 29 Март, 2005 Защо го няма човека със СубаротоИзкупихте му всички Хонди на човека.С кво да дойде. Ми тогава човека да беше почерпил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #39 Отговорено 29 Март, 2005 (Редактирано) Мани, мани, излагаме се. Добре, че нямаше лай..., тва де, рена. Редактирано 29 Март, 2005 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jp- #40 Отговорено 29 Март, 2005 Еййй Браво! Браво! Аз от първите 1-2 срещи не съм идвал но сега като гледам колко много Хонди са се събрали Явно клубът се развива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове