HondaFanatic 0 #1 Публикувано 10 Април, 2008 (Редактирано) ЧЕСТИТО С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ НАFunky(22), Desinka(23), NASAKOTO.YAKATA(29), gearborn(26)и от мен специално на Gearborn : другия път по леко с бордюрите и дано да си намериш няква работа хем свястна , хем да ти харесва ! А,и като се вяснеш към Пловдив някой път...ще си чакам бирата да знаеш ей ! Редактирано 10 Април, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #2 Отговорено 10 Април, 2008 да са живи и здрави всичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 10 Април, 2008 ЧРД на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batemisho #4 Отговорено 10 Април, 2008 Честито!И аз имам рожден ден, ама що не ми излиза?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #5 Отговорено 10 Април, 2008 ЧЕСТИТО С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ НАFunky(22), Desinka(23), NASAKOTO.YAKATA(29), gearborn(26)и от мен специално на Gearborn : другия път по леко с бордюрите и дано да си намериш няква работа хем свястна , хем да ти харесва ! А,и като се вяснеш към Пловдив някой път...ще си чакам бирата да знаеш ей !Благодарско на всички за пожеланията.HondaFanatic, бирата я имаш, ама нещо хич не ми върви с тия рожденни дни, метнах се през бодюра, на брат ми на рожденния ден, а тази сутрин ме събудиха с новината, че колата ми е ударена, което си се оказа напълно вярно Относно работата, в края на месеца заминавам за Слънчев Бряг, да правя козметика на Бентли-та и Ферари-та на най-гъзарската автомивка в БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #6 Отговорено 10 Април, 2008 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 10 Април, 2008 Живи и здрави да са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове