Jump to content
Guest VTEC Inside

Tuning Sre6ta

Recommended Posts

Guest VTEC Inside

Хора понеже нямам транспорт за тунинг срещата на 19.03 и се чудех дали някой няма да иска да ме качи при себе си :bounce::bounce: Ще съм благодарен :worthy::blink::dj:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

То не е ясно май изобщо кой ще ходи на тази среща. Аз май ще пропусна.Има ли вече уговорка, клубът на Хонда къде ще се събере да тръгне за там и прочее?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз смятам че полигона в Студентски е добро място за място на тръгване. Много се учудих че нямаше тема за срещата :lol: Да не би никой да не знае за срещата ;) Ако е така на 19.03 на Божурище дългоочакваната среща на Тунинг генерацията. Това всъщност е утре така, че казвайте кой ще ходи. И някой ако има малко пестенце ще се радвам да му правя компания ;) Номера ми е 0889-528279 Митко :lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз мисля да отида направо Май месец. Тогава ще е по-яка срещата на тунинг коли. Хем времето ще е по-хубаво. Пък и сега, едни от най-добрите автомобили които могат да се представят са още в бокса и ги сглобяват. Който е решил и отиде, нека метне после във форума някоя и друга снимка. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм там :lol: и ще се опитам да представа клуба както подобява :rolleyes:е мислия че сам почти готов да ги :rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy
Отговорено (Редактирано)

аз съм там ;) и ще се опитам да представа клуба както подобява :rolleyes:е мислия че сам почти готов да ги :lol:  ;)

ма4о точно така няма да се излагаме я :D.Всички трябва да разберат че от HONDA няма по добро :rolleyes:;);):rolleyes::lol:;)(и по красиво разбира се :D Редактирано от GReddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Май доста малко хора ще дойдат от клуба, а това малко ме разочарова :rolleyes: Все пак сме най-големия клуб уж :rolleyes: Както и да е надявам се да е качествено все пак :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...