Jump to content
Guest iVo_BMW

Спортните автомобили и сексът

Recommended Posts

Guest iVo_BMW

С помоща на специален метод за сканиране на мозъка на различни дразнители с измерване на протичащите в нервната система токове, учени са установили наскоро един твърде интересен факт. При проведените експерименти с доброволци се оказало, че мъжкият мозък реагира на гледката на спортен автомобил със същиат дял, който се активира при изпитване на удоволствие от секс, шоколад или кокаин. :bounce:

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хе хе , :worthy: и моят така реагира като видя Honda :bounce::bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Май откриха отново топлата вода!!! Даже кефа е по-голям като видя HONDA !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Май откриха отново топлата вода!!! Даже кефа е по-голям като видя HONDA !!!

еииии да внимавате с тея хонди да не обърните полюсите :worthy: хонда си е хонда а другите неща са друга тема :bounce::blink::bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Те бамбините като видят CRX сами се лепят а и са допълнителна екстра към него.А за твоя се носят легенди та ако закъсам ще го погледам малко и нещата се успиват :worthy::bounce::bounce::blink::dj:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIKATA

A be hora kak ste be ne sym vlizal tka dosega. Stava i kupon?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

...да ви кажа и още едно откритие.....не е само при мъжете..... И ПРИ НАС ЖЕНИТЕ СИ Е ТАКА !!!! (ето за това мацките се лепят на хубави коли)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THE BEAST

А бре хора моята мацка полудя направо като я качих в купето (почвам да ревнувам хахаха) каде по улиците има мацки само към мене зяпат не че се оплаквам:rolleyes: МНОГО ЯКО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

А бре хора моята мацка полудя направо като я качих в купето (почвам да ревнувам хахаха) каде по улиците има мацки само към мене зяпат не че се оплаквам:rolleyes: МНОГО ЯКО

Стига бре :rolleyes:нали одеве каза , че купето било в бокса ? :lol:;):lol: поздрави Founder :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

А бре хора моята мацка полудя направо като я качих в купето (почвам да ревнувам  хахаха) каде по улиците има мацки само към мене зяпат не че се оплаквам:lol: МНОГО ЯКО

HONDA-та си е HONDA,жената си е жена.1 място - HONDA :rolleyes: 2 място - Жената :rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

А бре хора моята мацка полудя направо като я качих в купето (почвам да ревнувам  хахаха) каде по улиците има мацки само към мене зяпат не че се оплаквам:) МНОГО ЯКО

HONDA-та си е HONDA,жената си е жена.1 място - HONDA :hondarulez: 2 място - Жената :help::help:
за тва ше си останеш само с хондата ;)и ше си спиш в нея накрая сам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

az sum s nego !!! 1-vo hondata posle jenata :hondarulez::):help: a te taka i taka sa mnogo !!! Slu6aite sega ! "hlqb v moreto kolkoto i ska6 " ne e li taka ??? kolko puti vi se e slu4valo da si hodi6 po ulicite na sofiq i da si nameri6 Honda ??? -Nema takova brato !!! dokato vij jenite pod put i nad put,ta te sami idvat :help:;) i moje6 vinagi da si nameri6-napulno bezplatno ;););) dokato Honda...trudno ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

az sum s nego !!! 1-vo hondata posle jenata :hondarulez::):help: a te taka i taka sa mnogo !!! Slu6aite sega ! "hlqb v moreto kolkoto i ska6 " ne e li taka ??? kolko puti vi se e slu4valo da si hodi6 po ulicite na sofiq i da si nameri6 Honda ??? -Nema takova brato !!! dokato vij jenite pod put i nad put,ta te sami idvat :help:;) i moje6 vinagi da si nameri6-napulno bezplatno ;););) dokato Honda...trudno ;);););)

Може ли на КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

...чесно казано не се сещам как ще си намериш жена по улиците и чак пък и за без пари...:hondarulez:..но иначе си много прав за ХОНДАта.. :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy
Отговорено (Редактирано)

az sum s nego !!! 1-vo hondata posle jenata ;);):hondarulez: a te taka i taka sa mnogo !!! Slu6aite sega ! "hlqb v moreto kolkoto i ska6 " ne e li taka ??? kolko puti vi se e slu4valo da si hodi6 po ulicite na sofiq i da si nameri6 Honda ??? -Nema takova brato !!! dokato vij jenite pod put i nad put,ta te sami idvat :help::) i moje6 vinagi da si nameri6-napulno bezplatno :help::):) dokato Honda...trudno  ;):);):)

Така си е колега camaro.Щом имаш HONDA ще имаш и много жени.Много хора могат да го докажат това.Като питаш някоя мадама какви коли харесва тя в повечето случаи казва по разпространените марки (поне за Ямбол)VW,BMW,OPEL,MERCEDES....,но като и кажеш HONDA ;)

в повечето случай казват че им е мечта да се качат в такава кола. ;) и дори ;) по нея

Редактирано от GReddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...