Jump to content
Guest lookcho

Гумите стържат!

Recommended Posts

Guest lookcho

попрекалил си с размера или офсета;) сменяш гумите , сменяш джантите или раздуваш калниците ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

възможно е ,аз така я купих ;) а това раздуване на калниците предполагам не може да се направи при всеки тенекиджия? възможно ли е да кажете някакви ориентировъчни цени и места ,където това може да стане?

може и с промяна в окачването - по високи прижини или по твърди или деазнам - всичко е проба ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по-високи трудно ще се намерят , но твърди с настройка може и да станат на същата височина ... обаче ще имаш висока каруца ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо не си го представям точно така ;) добре а като вариант кое ще бъде най-евтино?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гуми и джанти особенно ако сменяш със по малък размер може и да си на печалба ...за калниците някой беше казал 80лв на калник , но не знам дали включва боя пружини 300-500лв + 20-25 на парче за смяна ... тия цени са ориентировъчни , но май със гумите и джантите идва най ефтино

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееееее ;) Ще го мисля ,но май наистина гуми+джанти ще е най-доброто решение.Мерси за отговорите! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сугурен ли си че окачването ти е оригинално - може да си с ниски пружини

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблемът е ,че не съм сигурен какво е....дали ще е удачно решение да сменя пружините?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

спортното окачване е по ниско - така че е възможно да си със спортно - и ако сложиш нормално ще се вдигне малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж си размера на джантите дали отговаря на ориг. размер. Ако са с по-малко ЕТ/по-изнесени навън/ или са по-големи с по-широки гуми там е причината. Ако гумите и джантите са в нормата, няма значение дали си със спортно окачване или не. А не е лошо да хвърлиш един поглед на веждите, да не е имало някакви интервенции там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Може да направиш бартер с някой колега,който търси спортни пружини :) Закарвате двете коли,тои плаща за монтаж/демонтаж и взима спортното ,а ти неговото окачване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най добре ако толкова ти харесват джантите купи им едни нископрофилни гуми - 40 / 35 нещо такова и ги караш мн внимателно на 2 атмосфери че ще ебеш мамата на джантите - личен опит :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема както знаеш е ,че в София както и да я караш колата все има около 100000 дупки ,през които минаваш всеки ден ,но може и това да се мисли като вариант :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема както знаеш е ,че в София както и да я караш колата все има около 100000 дупки ,през които минаваш всеки ден ,но може и това да се мисли като вариант :)

ти ако си мислиш че във Варна няма.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега я кажи колко ти е размера на оригиналните гуми (дето го пише на вратата) и с какви си сегана мен отзад веднъж ми пристъргаха и то беше на писта на голям завой с висока скорости това е при положение че отзад гумите ми са вместо 195/50/15 195/60/15 което си е доста голяма разликанапиши ги тия неща и там на джантите данните ЕТ и колко са широки, че като те съветва някой да не прави догадки ами да се установи къде е проблема :music:п.п. пък за смяна спортни за нормални пружини винаги ще има желаещи като например аз :offtopic:

Редактирано от Stancho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...