Jump to content

Recommended Posts

Здравейте.Карам сивик 92г. с 1.5 литров двигател(хеч бек).Имам нялко въпроса,които не са ми яснии Ви моля за мнения1.Какво означава конфигурацията Lsi(пише го отзад на купето)2.Карам с гуми 175/70/13-това ли е размера на този модел или трябва да стъпя на 14-и3.Нормално ли,когато пусна фаровете,оборотите да паднат малко надолу4.И-според вас-в коя бензиностанция е най-читав бензина?OMV,Luk oil,Shell,Eko и т.н.?Предварително Ви благодаръ......... :thumbs1::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dzenky

за бензина наи съм доволен от литекс,може би си въобразявам но..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Карам сивик 92г. с 1.5 литров двигател(хеч бек).Имам нялко въпроса,които не са ми яснии Ви моля за мнения1.Какво означава конфигурацията Lsi(пише го отзад на купето)2.Карам с гуми 175/70/13-това ли е размера на този модел или трябва да стъпя на 14-и3.Нормално ли,когато пусна фаровете,оборотите да паднат малко надолу4.И-според вас-в коя бензиностанция е най-читав бензина?OMV,Luk oil,Shell,Eko и т.н.?Предварително Ви благодаръ......... ;);)

3. Нормално е малко да падат.4. Аз лично зареждам на ОМВ. Стават също Лукойл и до някъде Еко. Шел избягвай. Редактирано от Tekkonkinkreet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и пак се почна "коя е най добрата бензиностанция". Питай 10 човека и ще чуеш 11 различни отговора ;) LSi и ниво на оборудване. 2. Нормален си е размера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...