Sanchesss 3 #1 Публикувано 8 Април, 2008 Нека ви цитирам какво пише в учебник по география който се предполага че е издаден 2005г. "Преносът на енергоносители за европейските страни изисква разширяване на мрежата от нефто- и газопорводи.Един от тях ще бъде и проектираният нефтопровод между Бургас и Александруполис." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 8 Април, 2008 е и? сефте ли чуваш за този проект? Той се обсъжда от поне 6-7г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #3 Отговорено 8 Април, 2008 да не и повече.и какво му е чудното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #4 Отговорено 8 Април, 2008 накъде биеш ? то се знае за това от доста време.....и така и не разбрах какво точно имаш на предвид.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #5 Отговорено 8 Април, 2008 аз тва се чудя......тя май го знае това но някаде другаде е уловката...а иначе какво очакваш да учим бе човек ? като учим за разни страни примерно.....нали и икономиката трябва да научим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiankata #6 Отговорено 8 Април, 2008 4е какво общо има този проект с у4ебника по география и изобщо защо ще у4ат децата за бъдещи проекти на държавата, това има впредвид колегата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #7 Отговорено 8 Април, 2008 Божееее...може ли да има такъв смотан човек като мен.....бива бива ама чак да объркам форумите....о Боже иде ми да се гръмна Колеги много много съжалявам за това ама наистина сори...леле ... цял ден нещо ми става...от смяната на сезоните е....Още веднъж се извинявам на всички ...Моля да ми простите....ама женска му работа :lol: :D:D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #8 Отговорено 8 Април, 2008 Мен ми е интересно защо провеждат референдум, след като са приели проекта и има подписан ДОГОВОР за започването му... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #9 Отговорено 9 Април, 2008 На мен ми е интересно в кой форум си се канела да го сложиш тва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове