saaron 36 #1 Публикувано 6 Април, 2008 Здрасти на всички колеги. 1. Имам нужда от помощ ,тъй като ще сменям ангренажен ремък и ролка ме интересува от каде да си взема такива и съответно каква марка да предпочета? Аз си направих труда един ден да пообиколя по Симеон и цените бяха различни от 80 до 100 лв. ,но честно казано марки непомня. А за смяната мисля да св обарна към услугите на Омбре чух че бил господаря на HONDA 2.Трябват ми и секретни гайки за джантетата ,че да не фанат да си одат ......някаде с някой друг БЛАГОДАРЯ ВИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #2 Отговорено 6 Април, 2008 Колега, по добро място от Омбре няма. Закарай я там, предполагам че ще ти купят нещата. При мен така стана в Омбре 2. Коректно отношение, работи се бързо и качествено. За гайките и аз мисля да си купувам. Виж това, разбрах че там има голямо разнообразие:http://www.margel.info/lang_bg/news.php?id=29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове