Jump to content
Guest PARADOX_sf

Литература за...?

Recommended Posts

Guest PARADOX_sf

Начи интересува ме Рипеър Менюал за Хонда Сивик 5-та и 6-та генерация VTI. Търсил съм на много места, но нищо не съм намирал точно за тия модефикации. Имам 3 книги и в 3-те нищо за VTI-ките?! Дърпах и няколко ПДФ-а за 5-та и 6-та генерация и там нищо...Не мога да разбера що? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Начи интересува ме Рипеър Менюал за Хонда Сивик 5-та и 6-та генерация VTI. Търсил съм на много места, но нищо не съм намирал точно за тия модефикации. Имам 3 книги и в 3-те нищо за VTI-ките?! Дърпах и няколко ПДФ-а за 5-та и 6-та генерация и там нищо...Не мога да разбера що? :)

Imam go.Ela i shte si rovish da si tursish kvoto ti trjabva

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Хех...Мерси!Начи ако ти трява нещо за Интегра тая с 4-те фара свиркай. Имам книжка и за нея! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Начи интересува ме Рипеър Менюал за Хонда Сивик 5-та и 6-та генерация VTI. Търсил съм на много места, но нищо не съм намирал точно за тия модефикации. Имам 3 книги и в 3-те нищо за VTI-ките?! Дърпах и няколко ПДФ-а за 5-та и 6-та генерация и там нищо...Не мога да разбера що? :blink:

Ne si nameril zastoto VTEC e supplement (t.e. dobavka) kym standartnia workshop.Ima gi v temata LINKS na site 'icelord".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Начи интересува ме Рипеър Менюал за Хонда Сивик 5-та и 6-та генерация VTI. Търсил съм на много места, но нищо не съм намирал точно за тия модефикации. Имам 3 книги и в 3-те нищо за VTI-ките?! Дърпах и няколко ПДФ-а за 5-та и 6-та генерация и там нищо...Не мога да разбера що? :blink:

Ne si nameril zastoto VTEC e supplement (t.e. dobavka) kym standartnia workshop.Ima gi v temata LINKS na site 'icelord".
Пич има за едноваловите 1,5 и 1,6 литра, но за двивалката нищо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Мерси.Дръпнал сам ги но и там нямаше за ВТИ-ка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...