Jump to content
Guest Al_Capone

месечна на Божура

София месечна Април,2008  

106 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

твърдо съм против срещи на булгарплод с гонки ... винаги съм казвал .. там не е място за тестване на коли ... особено когато има толкова много хора ... такъв сакътлък може да стане че не е истина аз лично си мисля че среща на божурище е възможна но не трябва да е всеки път ..за мен нещата стоят така срещи на булгар плод но БЕЗ ГОНКИи да кажем докато е топло през 2-3 месеца от 3 на божурище - да гледаме колегите какво правят по този начин който иска - идва на срещата селд това хората се събират и отиват и на божурище :offtopic:))мисля че е много просто но колеги - моля ви не се правете на карачи точно на булгарплод там няма условия - има много коли /и рейсове/ има и хора по спирките има бабуни, пясък и няма добра видимост ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NIO

А за сбирката на Божурище говорим, за присъствието само на фен клуба или и на автомобили и лица който не са фенове на марката ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаме проблем с божурище обаче. Пистата е отворена до 18.00 след което няма как да останем. 19.04-20.04 е 1ви кръг от драг-а така че ще е лудница. Ако искаме там варианта е в събота на 26....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса не беше за 19ти , а за 20ти - Неделя.

19.04-20.04 ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов съм в форума искам да кажа моето мнение ,че в Булгарплод може да се събираме и да показваме подобренията по колите ни музики, тунинг и разни такива , но без гонки , а на Божурище може да се ходи само за гонки за връткане ръчни и тем подобни глезотийки :cool:

Редактирано от fakel4e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mandylion

Последно някой с някой говорил ли е за пистата? Имам предвид от организаторите. Това, че пистата затваря в 18ч. означава ли, че няма вариант да се отвори за определена група хора срещу съответното заплащане за "частно парти" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

докато го решиме и ще вземе да дойде неделя и пак в последния момент ще има решения :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

БУЛГАРПЛОД Е МЯСТО ЗА СРЕЩИ! НЕ ЗА ГОНКИ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FROSTY

Мястото където се провеждат срещите сега НЕ Е ПИСТА ЗА ДРАГ! Огромен късмет, че все още не е станала някоя по-голяма беля :lol: аман от "състезатели" утре 19.04 е първото състезание за годината на Божурище, като има толко БЪРЗИ ХОНДИ, да вземат да отсрамят марката там, а не по улиците... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи последно остава на 20 на Булгара нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, този месец остава на булгарплод. Други евентуално ще е на Божурище. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...