Jump to content
Guest extasyto

Масло за автомат на Прелюд 3ген

Recommended Posts

Guest extasyto

Някой може ли да ми каже ориенртировъчна цена за маслото на скоростната кутия за прелюд 3та генерация, автоматик 2.0 12в.Мисля че в книжката ми пишеше да се ползва Dexrol, та ако кажете може и на друго да се ориентирам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За автоматика на Прелюда би трябвало да си вземеш някакво масло на което пише ATF. Хонда имат собствено масло АТФ, което може да си купиш от Бултрако, но може да ползваш и друго АТФ, например на Валволин. Аз скоро също ще сменям маслото и ако до тогава не си го сменил ще пиша как е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dextron II & Dextron III на която и да е извесна марка производител на качествени масла.Има и във Бултрако но е леко скъпичко - 30лв за 1л.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside LUDA

MTF е 18лв в Бултрако. Не знам защо има такава разлика с ATF, но аз залагам на това, което продават те за моята 3та генерация ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DIDO_

ами castrol е 15лв, сам прецени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest extasyto

MTF е 18лв в Бултрако. Не знам защо има такава разлика с ATF, но аз залагам на това, което продават те за моята 3та генерация ;)

ATF- Automatic Trainsimission Fluid; MTF- Manual Transmission Fluid ;) Тфа би трябвало да го знаеш , съответно да се сетиш че автоматика е доста по-гъсто.Иначе 30 лв литър предполагах и аз, така че сигурно това ще бъде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...