JimBeam 0 #1 Публикувано 5 Април, 2008 Карам Сивик 5г D15B2 И ми се разтракаха каретата та ме интересува смао външни ли трябва да купя или всичко вътрепни външни и каквото там има?!Също така искам да знам мога ли да купя някакви спортни или по усилени нз или пък да сложа за в-тек ако са по усилени просто не искам да купя някакви и след някой месец да ми се разтракат пак?!Ако на Втека с апо усилени ще паснат ли?!Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #2 Отговорено 5 Април, 2008 Аз колега имах такава кола тракаха ми каретата смених само външни аз ги зех за по 100 лв карето ма ми казаха после че ги има и за оп 50 така че потърси,смених само външни и спря да трака,обаче след не много се обадиха и другите,нека ме поправят но те мисля тракат когато си в завой но на свободна нещо като лагер,а външните като си навил и даваш газ...според мен си купи едни нормални карета вътрешни и външни смени си ги ида ти е чиста работата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #3 Отговорено 5 Април, 2008 Аз колега имах такава кола тракаха ми каретата смених само външни аз ги зех за по 100 лв карето ма ми казаха после че ги има и за оп 50 така че потърси,смених само външни и спря да трака,обаче след не много се обадиха и другите,нека ме поправят но те мисля тракат когато си в завой но на свободна нещо като лагер,а външните като си навил и даваш газ...според мен си купи едни нормални карета вътрешни и външни смени си ги ида ти е чиста работата.... ами мойте стракат на 1ва като съм завил и подавам газ мисля че на всички е нормално да е така... аз хубаво ще ги смена намерих за по 100лв карето,просто ако може да сложа някакви по усилени не след 2 месеца 3 пак да сменям .. а аз я карам нон стоп затова... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest wildbongo #4 Отговорено 5 Април, 2008 колега ас също сменях карета на същата кола Д15б2 100лж на парче и нямам проблеми ако дърйи6 на марка HDK-japan това е от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #5 Отговорено 5 Април, 2008 Че въпроса с цената е важен спор няма,но се пак ми се иска нещо което да е по усилено ли незнам и аз ще проверя в някой магазин дали тези от В-тек са по усилени логично ми се струва да е така,но ще станат ли при мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове