Jump to content
Guest CryoGen

Помогнете с решението на грешките в Ecu

Recommended Posts

Guest CryoGen

Здравейте отскоро имам Honda civic 5 генерация и понеже леко се съмнявах, че не ми върви добре колата направих един тест с ECU-о и ми дава грешка1 и грешка 16 демек след като включих на контакт ми мигна веднаж след това дълга пауза след това едно дълго мигване и 6 къси. Но като оставя така и след това ми показва на грешка 16. Само първия път ми мига 1 късо, после само 1 дълго и 6 къси. Помогне те ми със съвети какво да направя за да премахна грешките и пробледа де :) и реално 2 грешки ли са или само 1 а именно грешка 16, защото като оставя теста с времето се повтаря само тя. Благодаря предварително на всички съфорумци

може да ти показва грешка 1 и 15 :Pнапиши с какъв двигател си за да могат колегите по лесно да ти помогнат (ако знаят как)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да вярно :) d15B2 ми е двигателя и не 16 е защото е 1 дълго и 6 къси, а това,че мига един пат бързо само първия път май е контролно,защото после прави само 16 :P. Искам да попитам случи ми се на два пъти да ми свършва бензина и да я бутам до бензиностанцията :P може ли от това да са ми се запушили инжекторите и затова да ми я дава тази грешка 16. ПП: искам да попитам на този двигател лабда сондата свързана ли е към катализатора, че ще ходя да махнат моя, защотото е 100% запушен много, също така ще ми намали ли разхода като го махна :P

Редактирано от Pagko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 - ламбда сонда16 - инжекториНа мен ми намерисва на LPG!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мирише само на бензин :) не е карана на гас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...