Psycho!!! 0 #1 Публикувано 4 Април, 2008 Някой гледал ли е софийската и може би единствената интегра която съм виждал и се продава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #2 Отговорено 4 Април, 2008 Мисля че колегата говори за тази http://forums.hondabg.com/index.php?showto...&hl=integra Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #3 Отговорено 4 Април, 2008 ...странен въпрос.....виждал съм я на снимки чувал съм коментари за нея някъде тук или в Тунинг форума я обсъждаха доста.Теб конкретно какво точно те интересува? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #4 Отговорено 4 Април, 2008 Аз четох във форума в Тунинг форума по точно,че точно тая интегра била некфа егаси и на смотаната но дали са само слухове..................никой не може да каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ripper #5 Отговорено 5 Април, 2008 Не са само слугхове ами е истина ! Тази кола е гола вода и правена от некадърни майстори !п.п. От опит и казвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #6 Отговорено 5 Април, 2008 Тази кола е гола вода и правена от некадърни майстори !....и аз само такива неща знам за нея ама реших да не пиша преди някой който със сигурност знае да потвърди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове