sunny 0 #1 Публикувано 4 Април, 2008 И се появява на бял свят един съвсем нов форум.И е празен, чист и подреден, и в него цари тишина и спокойствие. По замисъл е посветен на нечия любима идея - средновековна литература или отглеждане на декоративни рибки например. В началото адреса му знаят само тримата ентусиасти, които са го създали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenex #2 Отговорено 4 Април, 2008 Колега, добре си намерил тази интересна статийка, ама поне да беше казал, че я взимаш отнякъде.Така както си я пльоснал тука, човек ще си помисли, че развитието на един форум буквално ти се е явило пред очите...Редно е да цитираш източника, нали така?Иначе написаното се и е напълно вярно. Друг е въпросът дали това е нещо, от което трябва да се притесняваме. Нормално е като влизат повече хора, да се размива идеята на форума. Но тук вече идва отговорността на всички нас да бъдем добри форумци... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #3 Отговорено 4 Април, 2008 да колегата е прав!Написаното е копирано от мотозоната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 4 Април, 2008 Ахахахахаха, кефи ме... първият отговор, както и втория, както и моя разбирасе напълно съвпадат с описанието! Кефи ме, много добре го е написал някой. Ахаххаа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #5 Отговорено 4 Април, 2008 Аз съм от скоро в този форум,ама има нещо такова каточели?!Но да не забравяме и за дълбокия инстинкт на човека за приобщаване...К'во да се праиии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #6 Отговорено 4 Април, 2008 Даааа , от Скаларийте става ли добра супа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #7 Отговорено 4 Април, 2008 Даааа , от Скаларийте става ли добра супа Не, но от Гупи и Хелери става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #8 Отговорено 4 Април, 2008 Наистина добре казано, но неминуемо, с появата на повече хора или участници в каквото и да било мероприятие, обикновенно, води до повече проблеми. Няма как... нормално е клубовете да се развиват и да се събират все повече и повече хора. Никой не се е родил научен, така че винаги ще има въпроси от всякакво естество а точно те са доста голяма част от проблемите във форумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #9 Отговорено 4 Април, 2008 Няма значение...Важното е купон да става :P (накои се карат а други им гледат сеира, трети не им обръщат внимание а четвърти ги критикуват,че на са взели учстие.....кеф ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове