Jump to content
Guest vulgar display of power

Читав нотариус в събота

Recommended Posts

Guest vulgar display of power

Здравейте колеги,някой може ли да ме упъти към нотариус в софия който работи и събота,а нека преди това кажа че знам такъв но е страшно известен с разни измами,казва се Александър Чакъров и се намира с/у нотариата на патриарха на N19,така че не ми се иска да прехвърлям кола при него,не че ще има някъв проблем но при едно по нататъчно прехвърляне на колата,когато другия нотариус види неговото име и печат е възможно да не се навие да свърши работа,знаят го навсякъде тоя измамник,дори аз съм брал ядове от негови документи с един сивик,но тогава незнаех че човека е такъв,така че ако някой може да ме прати при читав нотариус тази събота ще съм му много благодарен,а може ли някой да ми каже също колко пари да си приготвя за прехвърлянето горе долу,става дума за прелюд 93 год. и какво е необходимо за тази цел или нотариуса ще си направи всичко,в смисъл дали са ми нужни само пари и лична карта за да стане колата моя,благодаря предварително на колегите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли незнае някой по нормален който да работи в събота и да може да се разчита на него :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излез в работно време малко и предварително си намери нотариус задължително чрез препоръка, че това е нотариусите са страхотна сган. То не е като да си купиш хляб в събота. Виж и това bgcar.eu/kola-chastni-lica.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...