Jump to content
Miroslav.Ivanov

София, кв. Хаджи Димитър

Recommended Posts

Имаме ли тука колеги от Хаджи Димитър???? Знам вече за bobchu, а и вчера мернах един черен prelude пред Ха Наздраве, с лепенка на фен клуба. Това май прави 3 до момента. Дайте да се намериме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Иво е от ХД (arso) той кара най-новия сивик червен... и аз съм близко от сухата река ама за сега карам само курсовете, по-натам може и мойта красавица да се появи живот и здраве като я купя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме ли тука колеги от Хаджи Димитър???? Знам вече за bobchu, а и вчера мернах един черен prelude пред Ха Наздраве, с лепенка на фен клуба. Това май прави 3 до момента. Дайте да се намериме

миро да не би да си се заблудил в тъмното приятелю?моито купе вчера беше цял ден и цяла нощ тред ХА!!!Акои са другите колеги от х.д. нека пишат тука да се запознаем!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми знам ли бе бате, аз минах зад него пред Европата и видях само лепенката. Та на prelude ми заприлича, а може и твойто купе да е било. Все пак е пред блока ти :);):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може...........на ОМВ на канала :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Има един пич Боби се казва, до последно караше зелен Сивик 6-а ген. КУПЕ лек оптичен тунинг, занимава се с кар аудио (известен още в квартала като "Bobi Sound", така се казва и магазина му), голям фен е, но не влиза във форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Аз се сещам за поне 10 човека с хонди само около Макгахан ;) От тях обаче само Хроноса и Съби май са фенове. Затова пък в Сухата река е фраш ;) Нямам нерви да пиша толкова дълго ;) Айде спретвайте една седмична-районна да се кефиме :rolleyes:

Гусин модератор що така? София си има седмича, ама вас ви няма на нея ;) или тая ще е само за подаръци от баннати и уорннати юзъри :huh::P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви врътнем една конкуренция :rolleyes: Много сте ни далече на България :huh: п.п. Извинявам се за офтопика Миро :P Ако искаш да го махна, пусни едно л.с. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Айде ся оправдания дето сме ги слушали :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alberrtto

Колега аз карам черен прелюд но сам от Суха река и имам лепенка на клуба.Досто често спирам в този роьон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobchu

Има един пич Боби се казва, до последно караше зелен Сивик 6-а ген. КУПЕ лек оптичен тунинг, занимава се с кар аудио (известен още в квартала като "Bobi Sound", така се казва и магазина му), голям фен е, но не влиза във форума.

Бобката го познавам при него си праих музиката,джантите са ми от неговата бивша хонда,даже и "лекия" оптичен тунинг купих от него ама още събирам парици за да го монтирам!!! иначе що пък да не си напраим неква срещичка за фенове от тоя район!аз примерно мога да прикоткам 2-ма!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми айде в Неделя да се събереме привечер на ОМВ на канала да се поопознаем (как звучи :cool:;);))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще постна една тема за среща на ОМВ и да се съберем няколко колици

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lady_evil

И аз съм от Х.Д,но вече живея в Сухата река.Все пак в личната ми карта още пише Хаджи димитър :blink: .Карам червен Сивик 5г хеч

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_lv

и какво ще се събираме ли в неделя вечер?? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobchu

и какво ще се събираме ли в неделя вечер?? :)

примерно 7;30-8;00 часа какво ще кажете???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...