Jump to content
darshan

някой да е виждал тази кола?

Recommended Posts

Извинете ме ако не е правилното място ;) Гледах тази кола днес, от обява в мобиле... хареса ми много но според мен далеч не е на тези километри.Гледах колко е изтъркан воланът и не ми се вярва да е на по-малко от 130 000. Моля някой ако е гледал колата да сподели мнението си. На крачка съм да я взема, много ме изкефи. Незнам при кой да я закарам да я погленде с професионално око...Помогнете моля :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не му е тук мястото и ... коя кола ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз гледах една кола днес, много яка мн ме изкефи, ще ми кажете ли дали е готина? ;) ;) :P:);) ;) :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфф, мноо съм зле :) Ето тази : Honda Civic 1.5 VTEC 10200 ЛВ.Данни:Дата на производство - октомври 1999 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 114 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ЛимузинаПробег - 61281 кмЦвят - СребъренОсобености:4(5) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеШибедахДопълнителна информация:Колата е закупена от магазин на Хонда в Берлин! Реални километри! Пълно автокаско! СD- JVC chameleon с падащ дисплей и клавиатура! Сменени консумативи! Нови гуми! Перфектно състояние! !! Смесен разход на гориво- 6. 0 l/100km

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 бона лично на мен ми се виждат множко за 10 годишна кола, а ако е на 130 000км ще е много добре даже :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много лачена изглеждаше, почти без драскотина отвън и отвътре. Според вас на колко мога да сваля, има каско и тези джанти 15-ки с нови гуми. Извинете ме че съм такъв лаик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко са повечко парите за тази кола, но може и да си заслужава. А колко можеш да свалиш си зависи от теб и търговеца отсреща. Може пък той и да не иска да сваля, а ако ти харесва автомобила, имаш парите и смяташ, че това е твоята кола, не виждам защо питаш и какво значение има за теб какво мисли някой по въпроса :rolleyes: Успех с намирането на хонда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalinkata

Благодаря, колега! :)

според мен ако всичко е вярно -това е цената италианче може да се намери и за 8000 но ако имаш кинтите-вземи тази!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата се оказа пребоядисана, цялата. След проверка на вин-а, двигателя се оказа, че не е витек... Добре,че не я взех. Все пак, благодаря на тези, които отговориха. Оглеждам се за нещо такова. Ако знаете някой да продава, обаждайте се. Два пъти пускам тема но не в раздел купува-продава защото съм" твърде нов" във форума и нямам право (кой знае защо :cool: ) и някой ми трие постовете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...