Jump to content
Guest Tino

Срещите...

Recommended Posts

Guest Tino

Колеги , известо е че срещата всеки месец в София се провежда последната неделя от месеца ;) За сега добре , хората от София се разбраха и сичко е екстра,но...в Пловдив , Варна и другите останали градове не сме се разбрали ;) В Пловдив две срещи под ред говоря кога да бъде срещата , но всеки остава аз да реша :) .Не мога да решавам всместо вас и затова ви питам: Кога да бъдат срещите в Пловдив и Варна ;) Аз предложих срещата в Пловдив да е всяка предпоследна неделя от месеца,но някой казаха че е много объркващо :thumbs1: Така че казвайте :cool:

Колегите от Варна също ако искат могат да решат така,същото се отнася и за тези от Стара Загора ;) а за останалите градове от милата ни родина , само ще се радвам ако успеят да се организират ;)

Също така и ще помоля след като окончателно решим кога ще се провеждат срещите , някой от Модераторите да сложат в календара като предстоящи събития и евентуално седмица преди срещата да се качва и във Важни теми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами за Варна мога да кажа че всяка последна неделя ще е добре като в София.Ако колегите от Варна не са против.Няка и в пловдив и останалите градове да е така.Така ще се знае че всяка последна неделя от месеца ще има срещи на клуба в цяла България. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами за Варна мога да кажа че всяка последна неделя ще е добре като в София.Ако колегите от Варна не са против.Няка и в пловдив и останалите градове да е така.Така ще се знае че всяка последна неделя от месеца ще има срещи на клуба в цяла България. 

Да но така хора които искат да присъстват във Варна няма да мога да бъдат и на тази в София , така да кажем , ако в Пловдив е първата , в София последната -един човек или повече ще могат през месеца да присъстват и на двете срещи :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Е хууу ама ако са сяка последна или предпоследна (там квато е) неделя, през месец, ще се засича със старт на Ф1! Някои хора от клуба може да не го зяпат тоя спорт, но поне аз не обичам да изпускам старт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Е хууу ама ако са сяка последна или предпоследна (там квато е) неделя, през месец, ще се засича със старт на Ф1! Някои хора от клуба може да не го зяпат тоя спорт, но поне аз не обичам да изпускам старт.

Не се бях сетил :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko
Отговорено (Редактирано)

Ми като ти се гледа си гледаш и не идвашМисля че миналата година по едно време ги гледахме заедно стартовете по срещитеТо по тая логика се засича и с билярда по евроспорт ама никой не се оплаква нали :thumbs1: Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Не пречи да гледаме заедно формулата, даже ще е по-весело, все пак сме с бензин в кръвта всичките (някои даже с дизел)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Не пречи да гледаме заедно формулата

Обсъждали сме го.Има идея срещите да се състоят на друго място(полигон с по-добра настилка и заведение с няколко телевизора.)Полигона ще го ползуваме само ние в уречения ден.Заведението също ще е отворено САМО за нас.Тази неделя ще го посетим за да уточним нещата.В покрайнините на София.(достатъчно близо и достатъчно далече)Хем сме в града хем не сме притеснявани от никой.Ако го одобриме(хората ,които ще го посетим)ще пуснем карта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Съгласен съм с Парадокса. И аз като него - преди всичко Ф1! :worthy: Ама пък ако се събираме да гледаме стартовете заедно - още по-добре. Навит съм и още как, само ми обещайте, че няма да ме биете като дойда със знамето на Феррари :bounce::bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

кой ще те бие бе???? :bounce::worthy: ЯЯЯЯЯЯ, само ми пази врата от бате тахиджия ( че все се му се точи) пък аз ша те пазя :blink::bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

кой ще те бие бе???? :bounce::worthy: ЯЯЯЯЯЯ, само ми пази врата от бате тахиджия ( че все се му се точи) пък аз ша те пазя :blink::bounce:

уредил сьм ви и двамата :dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

Е добре бе хора 6то не вземете да направите еда сре6та дето да се събираме всички от вси4ки градове в един град....доста вну6ително 6те е, не мислители така ?!?! вси4ки на едно място и вси4ки 6те знаят каде и кога :rolleyes: другите сре6ти4ки нека си ги има ама примерно тая ОБ6ТАТА сре6ти4ка да е на 3 месеца или половин година,и всеки 6те покаже какво си е направил с кукличката за тая 1/2 година а ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

и аз съм навита да гледаме Формулата заедно..великолепна идея!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

А примерно в пловдив каде се събират по то4но ?? не6то улица,номер не6то ??? 10X

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

За Пловдив - учебният полигон до Гребната база, ако не си от града, когото и да питаш го знае :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Такива общи срещи ще има,където да се събират хондаджий отвсякъде :rolleyes: но те са национални и все още не е решено кога ще е и през какъв период ще са.Предложи се да са две ( пролетна и лятно ) , но сега говорим за градовете,не за национална :rolleyes:

Темата пак се разводни :rolleyes:Аз предлагам срещата в Пловдив да се провежда всяка първа неделя от месец-а , затова следващата в Пловдив ще е на 3 Април

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...