da6kata 8 #1 Публикувано 1 Април, 2008 Здравейте маниаци,интересува ме кои са стандартните екстри за VTi-ката знам че ел. шибедах, ел. фарове, ел. огледала фарове за мъгла и тракшън контрол са опция или греша, и тракшън контрола опция ли е за европеиските хонди или се предлага само за японските и SiR версията защото почти не съм виждал VTi-ка със тракшън контрол (TCS)Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 1 Април, 2008 на (JDM) японската и (SiR) американската версия приборите на таблото отзад фона им е бял, а на европейските VTi-ки черен така ли е? че тези въпроси не ми дават мира и не могат да заспа ...мерси отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #3 Отговорено 2 Април, 2008 Колега, за коя година VTI питаш?п.п. Много се извинявам се за офтопика, но моля те колега, намали размера на този подпис под постовете, че за две мнения от по средно 5 реда, скролвам по страницата като луд. Малко е неприятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #4 Отговорено 2 Април, 2008 (Редактирано) Колега, за коя година VTI питаш?п.п. Много се извинявам се за офтопика, но моля те колега, намали размера на този подпис под постовете, че за две мнения от по средно 5 реда, скролвам по страницата като луд. Малко е неприятно подпис предмахнатEG6 е civic VTi (92-95) 5та генерация хечбек (B16A2 DOHC VTEC) Редактирано 2 Април, 2008 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #5 Отговорено 2 Април, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 2 Април, 2008 Америка няма EG6 назад са о6те,климатика и халогенните фарове съ6то са опция,АБС-4е имат и да таблата са 4ерни за Европа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #7 Отговорено 3 Април, 2008 Здравейте маниаци,интересува ме кои са стандартните екстри за VTi-ката знам че ел. шибедах, ел. фарове, ел. огледала фарове за мъгла и тракшън контрол са опция или греша, и тракшън контрола опция ли е за европеиските хонди или се предлага само за японските и SiR версията защото почти не съм виждал VTi-ка със тракшън контрол (TCS)Благодаря предварително!а европейска VTi имат ли като опция тракшън контрол (TCS)Само това не разбрах и ако съм разбрал правилно SiR е японска а американските са DX LX VX и т.н. то тогава JDM какво представлява (Japanese Domestic Market) четох че означавало някъде, съдейки по това --> http://k20a.free.fr/articles.php?lng=fr&pg=51 JDM го разбирам като подобрена японска версия, която май се продава само за япония Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове