katerichoka 0 #1 Публикувано 1 Април, 2008 (Редактирано) Здравейте,Имам проблем с хондата си (акорд 2.0 99' купе), тоест имам доста проблеми, но най-мистериозният е следният:Както карам изжеднъж изгасва двигателят, светва 2 пъти зелената лампичка с ключ на нея и следващите пъти като се опитвам да запаля - запалвам си. нали, но не поема бензин сякаш и изгасва пак и така до 2 минути след първото изгасване. Аз се съмнявам, че не разпознава ключа нещо, но не съм сигурен и затова ако някой има идея ще бъда благодарен ако я каже! Поздрави, катеричока Редактирано 1 Април, 2008 от katerichoka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 1 Април, 2008 нещо чипа ти се гъбясва явно - иди виж до Бултрако дано ти помогнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damyan 0 #3 Отговорено 1 Април, 2008 (Редактирано) Хм. Нещо клеми на акумулатота маси да не са стегнати, за първи път ли ти се случва резервен ключ имаш ли с него как е??? Редактирано 1 Април, 2008 от Damyan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katerichoka 0 #4 Отговорено 1 Април, 2008 Хм. Нещо клеми на акъмълатота маси да не са стегнати, за първи път ли ти се случва резервен ключ имаш ли с него как е???Понеже я купих от Швейцария преди 3-4 седмици и не съм я карал много много, но си спомням,че с приятеля, с който се сменяхме на връщане се беше случвало 2-3 пъти, а днес на мен ми се случи 2 пъти и 2та пъти на кръстовище. Въздържах се да отида до Бултрако да не ми съдерат кожата с цените си, но явно ще се наложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord #5 Отговорено 2 Април, 2008 КЛЕМОРЕД - 105лв. от Бултрако. Няколко колеги бяхме патили (има и такава тема - потърси я). Аз моя го разглобих - почистих и стана по-зле Накрая си го поръчах по куриер и за 1 час си го смених . Колкото по-рано го сториш и Ти , толкова по-добре . Спаси си кожицата щото го прави и при изпреварване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове