stan4o 26 #1 Публикувано 1 Април, 2008 (Редактирано) току що на ферибота във Видин пристигна това: П.П. Продава се изгодно Акорд СВ3 Редактирано 1 Април, 2008 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #2 Отговорено 1 Април, 2008 (Редактирано) Нека да съм първия, който ще ти честити в тази тема. ПОЗДРАВЛЕНИЯ п.п. колко харчи? Редактирано 1 Април, 2008 от Orlin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 1 Април, 2008 колко продаваш джантите? Трябват ми 3 бр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAD_BOY #4 Отговорено 1 Април, 2008 ууууууууааааааууууууу много яка и със здраве да си я таркаляш и ела на някоя среща да се снимаме до нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 1 Април, 2008 Първи Април почти свърши, не се брои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #6 Отговорено 1 Април, 2008 Ми да си призная той Магнума ме е изпреварил. опит за първо априлска беше това, но след като са ме изпреварили...Наистина мечтата на всички в този форум е S 2000;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 1 Април, 2008 ....а аз си искам трите джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #8 Отговорено 1 Април, 2008 отидоха ни снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #9 Отговорено 1 Април, 2008 ....а аз си искам трите джанти Имам бе квадратни са, малко тропа има иначе са много красиви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #10 Отговорено 1 Април, 2008 ....а аз си искам трите джанти Аз се чудя кой ми е гепил предна лява джанта на S2000-то ... тц тц тц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pen4o 0 #11 Отговорено 1 Април, 2008 ....а аз си искам трите джанти Имам бе квадратни са, малко тропа има иначе са много красиви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #12 Отговорено 1 Април, 2008 пфффт......ми мойта мечта пък е NSX и S2000 ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове