Jump to content
Guest maxy

маслата Valvoline

Recommended Posts

Guest maxy

Колеги какво ще кажете за маслата VALVOLINE,мисля да сменям маслото и да налея такова-полусинтетика на кончертото ми,моля всички които са ползвали такова масло нека споделят мнение.мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Лично мойте впечатления от тая полусинтетика не са добри.Тропат повдигачи не е истина.Аз си сипах полусинтетика на MOTUL и нещата се оправиха.Все пак това е само мое мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Колеги какво ще кажете за маслата VALVOLINE,мисля да сменям маслото и да налея такова-полусинтетика на кончертото ми,моля всички които са ползвали такова масло нека споделят мнение.мерси!

аз съм с такова и нямам забележки това не означава обаче че с по-хубаво масло няма да е по-добреама мисля че за цената си заслужава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз бих ти препоръчал Motul 6100 10W40 полусинтетика е и е много добро. На този двигател ще пасне идеално :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel
Отговорено (Редактирано)

Aз лично не съм го ползвал, но братовчет ми (кара изключително рядка, бутикова Toyota Chaser, капризна откъм масла), след като смени 10 марки се спря на Valvolinе и оттогава миряса :DP.S. А иначе и аз сега съм с MOTUL и нямам збележки ;)

Редактирано от Rebel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

a цената на Motul 6100 10W40 каква е? а на Valvoline-a?:D Не е риторичен въпрос ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

a цената на Motul 6100 10W40 каква е? а на Valvoline-a?:thumbs1: Не е риторичен въпрос :cool:

Мотул-а 4л. туба струва 51.16 лв. При Ники Златков, по магазините може да е някой лев отгоре, все пак той е основния вносител за България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

5-литрова туба 65 кинта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

valvolina мисля че беше около 30 кинта 4л.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

МОЯТА Е С КАСТРОЛ "МАГНАТЕК ПРОТЕКШЬН 3+" /10W-40/ И РАБОТИ, КАТО 4АСОВНИК , А Е НА 225 000км ДАЛИ ДА НЕ Я ПРОБВАМ С СЬЩИЯ КАСТРОЛ,САМО 4Е /5W-40/ ПЬЛНА СИНТЕТИКА :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maxy

ха-ха,че то и мойта е на 225000 х.км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maxy

а за REPSOL-a полусинтетиката,и колко пари е,има ли някаде по евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

а за REPSOL-a полусинтетиката,и колко пари е,има ли някаде по евтино.

Днес взех такова 10W40 по 8лв литъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

МОЯТА Е С КАСТРОЛ "МАГНАТЕК ПРОТЕКШЬН 3+" /10W-40/ И РАБОТИ, КАТО 4АСОВНИК , А Е НА 225 000км ДАЛИ ДА НЕ Я ПРОБВАМ С СЬЩИЯ КАСТРОЛ,САМО 4Е /5W-40/ ПЬЛНА СИНТЕТИКА :bounce:

Az samo takova slagam, пробвай и кажи как го понася дзверо :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maxy

Ceko братле кажи от каде взе маслото,да си взема и аз,8 лв е горе-долу добре :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

Първо да кажа, че съм във Варна.Иначе от един познат го вземам, кажи и ще идем да вземем, че ми е трудно така да ти го обясня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maxy

Еееее аз съм в София

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maxy

знае ли някой къде в софия мога да си купя хубаво масло REPSOL полусинтетика,и на каква цена е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koceto1

Преди година карах с валволин и нешто не останах удивен( клапаните ми тропаха като на дизел рано сутрин) сега сам с елф и сам доволен. приятели ми хвалят и мотул и БП ама не знам за тях не мога да ти кажа нищо. това е от мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...